ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

ΠΑΣ Γιάννινα: Τι είπαν οι οπαδοί στους παίκτες

Οι ατάκες μετά από τη λευκή ισοπαλία κόντρα στη Λαμία
ΠΑΣ Γιάννινα: Τι είπαν οι οπαδοί στους παίκτες

Σε καμία ομάδα το κλίμα δεν θα ήταν καλό μετά από διαδοχικά αρνητικά αποτελέσματα. Αυτό ισχύει και για τον ΠΑΣ Γιάννινα. Η τελευταία του νίκη στη Super League, άλλωστε, ήταν εκείνη με τον Άρη στις 22 Σεπτεμβρίου.

Μετά τη λευκή ισοπαλία με τη Λαμία υπήρξε κόσμος που περίμενε παίκτες και προπονητή για να ζητήσει εξηγήσεις χωρίς να ξεφύγουν όμως τα πράγματα. Τι ειπώθηκε προς τους παίκτες;

«Η ομάδα κοιμάται, ξυπνήστε», ήταν μία από τις ατάκες. «Γιατί είστε αδιάφοροι;», ρώτησαν κάποιοι με τους παίκτες να ξεκαθαρίζουν πως αυτό δεν ισχύει.

Προς τον Γιάννη Πετράκη οι ερωτήσεις ήταν διαφορετικές. «Πότε θα παίξει η ομάδα μπάλα;», ήταν μία από αυτές. «Τι θα γίνει τώρα; Πού θα πάει αυτή η δουλειά;», έλεγαν άλλοι. Κάποιοι ρωτούσαν και γιατί ο ΠΑΣ Γιάννινα φέτος δεν μπορεί να δημιουργήσει φάσεις.

Εξηγήσεις ζητήθηκαν απ’ όλους, συμπεριλαμβανομένου του Δημήτρη Νιαρχάκου. Με τον διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος η συζήτηση κινήθηκε γύρω από θέματα πειθαρχίας κυρίως.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο ΠΑΣ Γιάννινα αυτή τη στιγμή βρίσκεται πολύ χαμηλά στη βαθμολογία. Ωστόσο, ακολουθούν τρία ματς που μπορούν να αλλάξουν το κλίμα. Πηγαίνει στη Λάρισα και υποδέχεται στη συνέχεια Λεβαδειακό και ΟΦΗ. Παίζει δηλαδή με τρεις ομάδες που έχουν τους ίδιους στόχους. Μένει να φανεί εάν μπορεί να το εκμεταλλευτεί.

ΠΑΣ Γιάννινα όπως… Αθανασιάδης

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΠΑΣ Γιάννινα: Τι είπαν οι οπαδοί στους παίκτες», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αντώνης Τσιράκης

Το μόνο πιο δυνατό από το πάθος του για το ρεπορτάζ και την είδηση, είναι η αγάπη του για τη Λίβερπουλ. Από τα αμφιθέατρα του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών μέχρι το… Πανεπιστήμιο των γηπέδων, μια ντρίμπλα δρόμος ήταν μόνο. Ξεκίνημα και «αγροτικό» στον Αδέσμευτο Τύπο, μετά Sport24 και a-sports, άλλου τύπου «Πανεπιστήμια» κι αυτά. Και το 2017, ήρθε το τηλεφώνημα που τα άλλαξε όλα. Έκτοτε βρίσκεται στην οικογένεια του Sportime.