ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

ΠΑΣ Γιάννινα: Λαϊκά δικαστήρια, ζήτησαν παραίτηση Πετράκη

Οι οπαδοί πήγαν στο ξενοδοχείο της ομάδας και τα έψαλαν στους παίκτες
ΠΑΣ Γιάννινα: Λαϊκά δικαστήρια, ζήτησαν παραίτηση Πετράκη

Η βαριά ήττα από την ΑΕΚ με 0-4, έφερε πολύ βαρύ κλίμα στην ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα, με τους οπαδούς να πηγαίνουν στο ξενοδοχείο της αποστολής.

Οι οπαδοί πήγαν με άγριες διαθέσεις και τα έψαλλαν στους παίκτες του Γιάννη Πετράκη, αλλά κυρίως στον ίδιο, για την αποκαρδιωτική εμφάνισή τους, που τους κρατά κοντά στην ζώνη του υποβιβασμού.

Όπως αναφέρει το passports.gr, για περίπου μία ώρα έμειναν εκεί και ζητούσαν εξηγήσεις για την εμφάνιση της ομάδας.

Υπήρχε μεγάλη ένταση, χωρίς ωστόσο να ξεφύγουν τα πράγματα, με τους οπαδούς των ηπειρωτών να στέλνουν μήνυμα πως η κατάσταση πρέπει να αλλάξει.

Μερικοί από τους παίκτες (Αθανασιάδης, Μιχαήλ, Λίλα), ζήτησαν συγνώμη για την εμφάνιση της ομάδας, με τον προπονητή, Γιάννη Πετράκη, να είναι αυτός που άκουσε τα περισσότερα παράπονα. Ο προπονητής ανέλαβε την ευθύνη για την βαριά ήττα, την ώρα που οι οπαδοί που συγκεντρώθηκαν στο ξενοδοχείο, του έλεγαν πως δεν κάνει τίποτα για να αλλάξει την εικόνα της ομάδας.

Παρ’ όλα αυτά οι οπαδοί του ζητούσαν να παραιτηθεί καθώς τον θεωρούν υπαίτιο της εικόνας της ομάδας την φετινή σεζόν, με αποκορύφωμα την ήττα από την ΑΕΚ.

ΠΑΣ Γιάννινα: Αινιγματικός ο Πετράκης στη συνέντευξη Τύπου

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΠΑΣ Γιάννινα: Λαϊκά δικαστήρια, ζήτησαν παραίτηση Πετράκη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.