ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Επίσημο: Δανεικός στον ΠΑΣ Γιάννινα ο Μάνος

Ολοκληρώθηκε και επίσημα η μετακίνηση του νεαρού φορ στην ομάδα των Ιωαννίνων
Επίσημο: Δανεικός στον ΠΑΣ Γιάννινα ο Μάνος

Στον ΠΑΣ Γιάννινα θα συνεχίσει ο Δημήτρης Μάνος, για το δεύτερο μισό της σεζόν. Το sportime.gr είχε επισημάνει από την Τρίτη, πως ο διεθνής επιθετικός και ο Ολυμπιακός, συζητούσαν με την ομάδα των Ιωαννίνων.

Το θέμα ολοκληρώθηκε την Τετάρτη (16/1) με τον ΠΑΣ να ανακοινώνει κι επίσημα την απόκτηση του Μάνου με την μορφή του δανεισμού για έξι μήνες.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

“H Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. Γιάννινα 1966 ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας, μέσω δανεισμού από τον Ολυμπιακό, με τον επιθετικό Δημήτρη Μάνο.

Ο 24-χρονος ποδοσφαιριστής ήταν ο περυσινός πρώτος σκόρερ στη Football League με 27 goal και έχει αγωνιστεί εκτός από τον Ολυμπιακό, με τις ομάδες του ΟΦΗ, της Βέροιας και του Εργοτέλη.

Το βράδυ θα είναι στην πόλη μας και θα ενσωματωθεί από αύριο στις προπονήσεις της ομάδας μας.”

Ο Δημήτρης Μάνος πέρσι βγήκε πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα της Football League, με την φανέλα του ΟΦΗ βάζοντας 27 γκολ.

Ο Ολυμπιακός τον τσέκαρε πολλές φορές και έκανε την κίνηση του να τον αποκτήσει. Ο Πέδρο Μαρίνς του έδωσε ευκαιρίες. Ωστόσο θεωρήθηκε καλύτερο να παραχωρηθεί σε κάποια άλλη ομάδα.

Γιατί με την έλευση του Φράνκο Σολδάνο, ο Μάνος ήταν 4ος στην ιεραρχία των επιθετικών και δύσκολα θα έβρισκε χρόνο.

Όσο για τον ΠΑΣ Γιάννινα έχει μεγάλο πρόβλημα στο γκολ και με την απόκτηση του Δημήτρη Μάνου αναμένεται να βρει την λύση.

Ολυμπιακός: Επιμένει η Σέλτικ για Ελαμπντελαουί

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Επίσημο: Δανεικός στον ΠΑΣ Γιάννινα ο Μάνος», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.