ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Ανοιχτό παράθυρο για μεταγραφή άφησε ο Πετράκης

Όσα είπε ο τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα μετά τη νίκη επί του Απόλλωνα Σμύρνης
Ανοιχτό παράθυρο για μεταγραφή άφησε ο Πετράκης

Το σημαντικό είναι πως ο ΠΑΣ Γιάννινα νίκησε, όπως ο είπε ο Γιάννης Πετράκης στη συνέντευξη Τύπου. Εκεί δικαιολόγησε και τη μέτρια εικόνα της ομάδας του εξηγώντας πως υπήρχε πίεση.

Ο Κρητικός τεχνικός ρωτήθηκε για τον Λεό και τα νέα αποκτήματα της ομάδας του. Του ζητήθηκε να κάνει και ένα σχόλιο για τις μεταγραφές και είπε ότι ενδεχομένως υπάρξει κάτι ακόμα, όπως είχαμε αναφέρει.

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι στη διαχείριση για μας, γιατί δεν υπήρχε άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη. Τα στοιχεία που έπρεπε να έχουμε σήμερα ήταν η ισορροπία, η ωριμότητα και η σωστή διαχείριση. Το πιο σημαντικό σήμερα είναι μόνο το αποτέλεσμα. Έπρεπε να νικήσουμε σήμερα τον Απόλλωνα λόγω της βαθμολογικής του θέσης. Η ποιότητα που έχει όμως ως ομάδα είναι ένα διαφορετικό πράγμα.

Είμαι ευχαριστημένος που πετύχαμε τον στόχο. Υπήρχε πίεση και άγχος από τους παίκτες, αλλά νομίζω ότι ελέγξαμε το ματς πολύ καλά, αν εξαιρέσουμε κάποιες στημένες φάσεις. Στη ροή του παιχνιδιού, όμως, δεν είχαμε πρόβλημα.

Στο α’ ημίχρονο είχαμε καθαρές ευκαιρίες, ενώ στο β’ στο ανοιχτό γήπεδο υπήρξαν καθαρές προϋποθέσεις για το δεύτερο γκολ».

Για τα δύο νέα αποκτήματα που αγωνίστηκαν σήμερα βασικοί: «Είμαι ευχαριστημένος και από τους δύο. Θα παίξουν ακόμα καλύτερα στο μέλλον».

Για την επιστροφή του Λέο μετά από 4 μήνες: «Είμαι πολύ χαρούμενος για τον Λέο».

Για το ότι το άγχος δεν θα είναι προσωρινό, αλλά μόνιμο φέτος και πως θα ξεπεραστεί: «Πρέπει να κάνουμε καλή εκτίμηση ανάλογα με τις στιγμές. Αυτό που θα βοηθήσει να ξεπεράσουμε το άγχος είναι τα καλά αποτελέσματα. Το πιο σημαντικό τώρα είναι με όποιον κι αν παίζουμε να δείχνουμε το καλό μας πρόσωπο και να παίρνουμε αποτελέσματα. Αν τα παίρνουμε, μετά θα έρθουν και οι καλύτερες εμφανίσεις. Μπορούμε να το κάνουμε».

Για τα μεταγραφικά: «Κάτι ακόμα μπορεί να γίνει».

ΠΑΣ Γιάννινα – Απόλλων Σμύρνης 1-0: Με την ψυχή στο στόμα

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ανοιχτό παράθυρο για μεταγραφή άφησε ο Πετράκης», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.