AGENT GREEK

Γι’ αυτό τέλειωσαν τον Σουμπίνιο

Τι έγινε με τον Βραζιλιάνο και ποιος αναμένεται να είναι ο επόμενος που θα φύγει από τον Λεβαδειακό
Γι’ αυτό τέλειωσαν τον Σουμπίνιο

Μη μου πείτε πως δε σας έκανε εντύπωση το διαζύγιο του Λεβαδειακού με τον Σουμπίνιο. Το έψαξα, λοιπόν, και σας έχω όλο το παρασκήνιο για το πώς φτάσαμε εκεί.

Να πάμε από τα βασικά. Ποιος κάνει κουμάντο πια στους «πράσινους»; Το Sportime είχε αποκαλύψει καιρό πριν πως ο «Μιχαλανδρέας» είναι εκείνος που παίζει μόνος του μπάλα στα αποδυτήρια. Τους καθάρισε όλους και κάνει ό,τι θέλει. Ξέρετε, ο τύπος που πηγαίνει στις προπονήσεις, βγάζει φωτογραφίες και βίντεο και ενημερώνει έτσι το μεγάλο αφεντικό για όσα γίνονται.

Ο συγκεκριμένος, λοιπόν, ήταν που αποφάσισε να τελειώσει και τον Σουμπίνιο. Είναι αστείο να βγαίνει προς τα έξω πως το διαζύγιο με τον Βραζιλιάνο βγήκε επειδή δεν έδωσε το χέρι του στον Τζουζέπε Σανίνο. Έχει τη δύναμη ο Ιταλός να διώξει παίκτη; Δε νομίζω.

Στα νύχια του… «Μιχαλανδρέα»

Από την πρώτη κιόλας προπόνηση ράγισε το γυαλί ανάμεσα στους δύο. Ο λόγος ήταν οι… οδηγίες του «Μιχαλανδρέα» προς τον Σανίνο. Πήγε δασκαλεμένος ο Ιταλός κόουτς στην προπόνηση. Ήξερε πως πρέπει να έχει παιδιά και αποπαίδια.

Με το… καλημέρα είπε στον Σουμπίνιο πως «εντάξει, έχεις ποιότητα, αλλά δεν τρέχεις, δε μαρκάρεις, δεν προσπαθείς». «Εσύ πού το ξέρεις; Αφού δε με έχεις δει», του είπε ο παίκτης και κάπου εκεί άρχισαν τα όργανα. Λίγο μετά ήρθε και το σκηνικό με τη χειραψία και εκεί το γλυκό έδεσε.

Σας έχω και άλλα όμως. Υπάρχει και επόμενος. Δεν θα σταματήσει στον Σουμπίνιο ο «Μιχαλανδρέας». Θέλει να διώξει και τον Σουλεϊμάν Όμο. Ήταν παίκτης που επέλεξαν οι Άκης Μάντζιος και Γιώργος Κασναφέρης και κάτι τέτοια δεν τα σηκώνει. Οπότε ο Νιγηριανός μετρά αντίστροφα.

Αλήθεια, ξέρετε γιατί ο Νανζίς δεν έπαιξε στο ματς με την ΑΕΛ; Είχαν ξεχάσει πως συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες! Δεν τον δήλωσαν από τον Λεβαδειακό και την τελευταία στιγμή ενημερώθηκαν και γλίτωσαν τη γκάφα. Αυτά για σήμερα, νομίζω ότι σας κάλυψα. Για το σκηνικό με την πίτσα θα σας τα πω άλλη φορά. Το μόνο σίγουρο είναι πως στη Λιβαδειά δεν πλήττεις.

Ντοπέ ο Λεονάρντο του Λεβαδειακού

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Γι’ αυτό τέλειωσαν τον Σουμπίνιο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.