ΑΓΓΛΙΑ

Λόβρεν: Χάνει το επόμενο ματς με την Κροατία λόγω Ράμος

Με μία αγωνιστική τιμώρησε η UEFA τον Ντέγιαν Λόβρεν για τα προσβλητικά σχόλια που έκανε για τον Σέρχιο Ράμος μέσω των social media, μετά τη νίκη με 3-2 της Κροατίας επί της Ισπανίας για το Nations League. «Του έδωσα μία καλή αγκωνιά» είχε πει γελώντας ο αμυντικός της Λίβερπουλ για τον Σέρχιο Ράμος σε ένα...
Λόβρεν: Χάνει το επόμενο ματς με την Κροατία λόγω Ράμος

Με μία αγωνιστική τιμώρησε η UEFA τον Ντέγιαν Λόβρεν για τα προσβλητικά σχόλια που έκανε για τον Σέρχιο Ράμος μέσω των social media, μετά τη νίκη με 3-2 της Κροατίας επί της Ισπανίας για το Nations League.

«Του έδωσα μία καλή αγκωνιά» είχε πει γελώντας ο αμυντικός της Λίβερπουλ για τον Σέρχιο Ράμος σε ένα live βίντεο στο Instagram από τα αποδυτήρια, μετά το θρίαμβο της Κροατίας επί των Ισπανών.

«3-2! Βγες και μίλα τώρα στη συνέντευξη Τύπου συνάδελφε. Συνάδελφε! Είστε μια ομάδα δειλών!», συνέχισε ο Λόβρεν.  Για το λόγο αυτό η UEFA τιμώρησε τον Κροάτη αμυντικό με μία αγωνιστική την οποία θα πρέπει να εκτίσει με την εθνική του ομάδα και όχι με το σύλλογό του.

Χάνει τα παιχνίδια με την Λίβερπουλ ο Μίλερ (vid)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Λόβρεν: Χάνει το επόμενο ματς με την Κροατία λόγω Ράμος», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.