ΑΓΓΛΙΑ

Η… αθυρόστομη «έκρηξη» της Σίτι (vid)

Το ντοκιμαντέρ της Μάντσεστερ Σίτι έρχεται να μας δείξει πολλά από τα αποδυτήρια των πρωταθλητών
Η… αθυρόστομη «έκρηξη» της Σίτι (vid)

Ένα ντοκιμαντέρ βασισμένο στην περσινή σεζόν της Μάντσεστερ Σίτι, δόθηκε στη δημοσιότητα δείχνοντάς μας το πώς έζησαν οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο τη χρονιά που πέρασε.

Σε αυτό απαθανατίζονται όλα αυτά που πέρασαν οι οι ποδοσφαιριστές του Πεπ Γκουαρντιόλα, οι συζητήσεις που γίνανε κατά τη διάρκεια του χρόνου και φυσικά οι αντιδράσεις μετά την ήττα από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Το αρνητικό αποτέλεσμα απέναντι στην «αιώνια» αντίπαλο και η αποτυχία να επισφραγιστεί κόντρα της το πρωτάθλημα, έφερε πολλά σκαμπανεβάσματα μέσα στα αποδυτήρια των τελικά πρωταθλητών Αγγλίας και η κατάσταση λίγο έλειψε για να ξεφύγει.

Όπως βλέπουμε στην ταινία αυτή που δημιούργησε η Σίτι, οι παίκτες φαίνονται πολύ στεναχωρημένοι στα αποδυτήρια και ένας-ένας μιλούν ώστε να να καταλάβουν το τι πήγε στραβά και ήρθε το αποτέλεσμα αυτό.

Μάλιστα πολλοί χρησιμοποίησαν και βαριές κουβέντες ανάμεσά τους ο Ντελφ, ο Κομπανί και ο Πεπ Γκουαρντιόλα.

Αρχικά ο Άγγλος μέσος ακούγεται εκτός κάμερας φωνάζει «Σταματήσαμε να τρέχουμε στο δεύτερο ημίχρονο γ*****», ενώ στη συνέχεια ο αρχηγός των «πολιτών» παίρνει το λόγο μπροστά σε όλους λέγοντας: «Αν θέλουμε να δούμε αυτή την ομάδα να πηγαίνει στο επόμενο επίπεδο και να κάνουμε ακόμα περισσότερα πρέπει να είμαστε αληθινοί με τον εαυτό μας και να βλέπουμε τα πραγματικά προβλήματα».

Τέλος ο Ισπανός προπονητής απευθύνθηκε στους παίκτες του λέγοντάς τους: «Όταν χάνεις στο ποδόσφαιρο σκέφτεσαι δεν τρέξαμε. Δεν είναι αυτό το θέμα παιδιά», με τον Ντελφ να απαντά ξανά: «Δεν τα βάζω με κανέναν, πρέπει να μείνουμε ενωμένοι και οι αμυντικοί να αμύνονται, οι μέσοι να κάνουν τη δουλειά τους, το ίδιο οι τερματοφύλακες και απλά να κάνουμε τα βασικά του ποδοσφαίρου».

Όπως καταλαβαίνουμε ήταν αρκετά «εκρηκτικά» τα πράγματα μετά από αυτή την απρόσμενη ήττα, ωστόσο τελικώς όλα πήγαν καλά και η Σίτι στέφθηκε πρωταθλήτρια Αγγλίας.

Συνεχίζει να αρνείται την πώληση του Πογκμπά η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Πουλά Κλαβάν στην Κάλιαρι η Λίβερπουλ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Η… αθυρόστομη «έκρηξη» της Σίτι (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.