ΑΓΓΛΙΑ

Σε απολογία ο Μουρίνιο για τα μπινελίκια (vid)

Τον «συνέλαβε» η κάμερα να βρίζει στα Πορτογαλικά μετά το 3-2 επί της Νιουκάστλ
Σε απολογία ο Μουρίνιο για τα μπινελίκια (vid)

Το… ξέσπασμα με τα μπινελίκια του Ζοσέ Μουρίνιο, μετά το νικηφόρο 3-2 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επί της Νιουκάστλ, τον έβαλαν σε μπελάδες.

Ο Πορτογάλος τεχνικός μετά την εντυπωσιακή ανατροπή και νίκη της ομάδας του, έφυγε για τα αποδυτήρια σφίγγοντας την γροθιά του και… ψιθυρίζοντας κάτι στα Πορτογαλικά. Μόνο που η κάμερα τραβούσε κοντινό πλάνο, αλλά ακόμη και όταν το αντιλήφθηκε, επανέλαβε την φράση που είπε (fodas filhos de puta), που… δεν μεταφράζεται.

Τώρα, πρέπει να απολογηθεί για την συμπεριφορά του, καθώς η Αγγλική λίγκα τον κάλεσε σε απολογία. Με την φράση να φαίνεται ξεκάθαρα και τον Πορτογάλο μάλιστα να την ξεστομίζει ξανά, κοιτώντας… διακριτικά την κάμερα, η Λίγκα αποφάσισε πως το θέμα δεν πρέπει να μείνει έτσι και αναμένεται τιμωρία του προπονητή της Γιουνάιτεντ.

https://twitter.com/JackCook95/status/1048662287991672834?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1048662287991672834&ref_url=http%3A%2F%2Fwww.gazzetta.gr%2Ffootball%2Fpremier-league%2Farticle%2F1281654%2Fse-apologia-o-moyrinio-gia-tis-hydaies-ekfraseis-meta-mats-me-ti-nioykastl-vid

Προσεχώς…ελεύθεροι (pics)

«Κοιτάζει» τον Ινσίνιε η Λίβερπουλ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σε απολογία ο Μουρίνιο για τα μπινελίκια (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.