ΑΓΓΛΙΑ

Ο Κουτίνιο… επέστρεψε στη Λίβερπουλ! (vid & pics)

Ο Φελίπε Κουτίνιο γύρισε στο Λίβερπουλ. Για ένα ταξίδι – αστραπή. Για καλό σκοπό. Και όχι για να φορέσει τα κόκκινα της ομάδας του Μερσεϊσάιντ. Ετσι και αλλιώς, ο Βραζιλιάνος, ο οποίος απ’ τον Ιανουάριο αγωνίζεται στη Μπαρτσελόνα, φρόντισε να ντυθεί με ολόλευκα ρούχα. Το επέβαλλε ο ένας και μοναδικός κανόνας. Βλέπετε, ο Βραζιλιάνος βρέθηκε...
Ο Κουτίνιο… επέστρεψε στη Λίβερπουλ! (vid & pics)

Ο Φελίπε Κουτίνιο γύρισε στο Λίβερπουλ. Για ένα ταξίδι – αστραπή. Για καλό σκοπό. Και όχι για να φορέσει τα κόκκινα της ομάδας του Μερσεϊσάιντ.

Ετσι και αλλιώς, ο Βραζιλιάνος, ο οποίος απ’ τον Ιανουάριο αγωνίζεται στη Μπαρτσελόνα, φρόντισε να ντυθεί με ολόλευκα ρούχα. Το επέβαλλε ο ένας και μοναδικός κανόνας.

Βλέπετε, ο Βραζιλιάνος βρέθηκε στο Λίβερπουλ για το πάρτι της συζύγου του συμπατριώτη του και άλλοτε συμπαίκτη του, Ρομπέρτο Φιρμίνιο.

Ολοι οι καλεσμένοι του πάρτι εμφανίστηκαν με λευκά ρούχα, με τον Κουτίνιο να συναντά τους Αλισον Μπέκερ, Αλμπέρτο Μορένο, Φαμπίνιο και φυσικά τον Φιρμίνιο.

Οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν ήταν αρκετές. Όπως και  τα βίντεο που δείχνουν τους Κουτίνιο – Φιρμίνιο να συνοδεύουν, τραγουδώντας με την ψυχή τους, τη μπάντα που υπήρχε στο πάρτι.

O Φιρμίνο με τη σύζυγό του.

Ο Αλμπέρτο Μορένο.

Η δικαίωση του Κλοπ

Λίβερπουλ: Έξι εβδομάδες εκτός ο Ματίπ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Κουτίνιο… επέστρεψε στη Λίβερπουλ! (vid & pics)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.