ΑΓΓΛΙΑ

«Η Τσέλσι ζητά 112 εκατ. για τον Αζάρ από τη Ρεάλ Μαδρίτης»

Ο Εντέν Αζάρ βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα της Ρεάλ Μαδρίτης, με την Τσέλσι να τον κοστολογεί στα 112 εκ. ευρώ, όπως αναφέρουν αγγλικά δημοσιεύματα. Ο Βέλγος άσος εμπλεκόταν για μεγάλο χρονικό διάστημα σε σενάρια αποχώρησης από το Στάμφορντ Μπριτζ, με τον ίδιο το Νοέμβριο να δηλώνει μάλιστα: «Τον Ιανουάριο έχω ακόμα ένα χρόνο στο συμβόλαιό μου....
«Η Τσέλσι ζητά 112 εκατ. για τον Αζάρ από τη Ρεάλ Μαδρίτης»

Ο Εντέν Αζάρ βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα της Ρεάλ Μαδρίτης, με την Τσέλσι να τον κοστολογεί στα 112 εκ. ευρώ, όπως αναφέρουν αγγλικά δημοσιεύματα.

Ο Βέλγος άσος εμπλεκόταν για μεγάλο χρονικό διάστημα σε σενάρια αποχώρησης από το Στάμφορντ Μπριτζ, με τον ίδιο το Νοέμβριο να δηλώνει μάλιστα: «Τον Ιανουάριο έχω ακόμα ένα χρόνο στο συμβόλαιό μου. Αλλά αν δεν υπογράψω νέο, μία μεταγραφή είναι πιθανή».

Το τρέχον λήγει το 2020 και οι Μαδριλένοι αναμένεται να κάνουν κίνηση, με τους Λονδρέζους να ορίζουν τη συγκεκριμένη τιμή πώλησης. Να σημειωθεί πως έχουν..φροντίσει ήδη για μία ενδεχόμενη αποχώρηση, αποκτώντας τον Κρίστιαν Πούλισιτς της Ντόρτμουντ έναντι 64 εκ. ευρώ.

Λίβερπουλ: Και ξαφνικά είναι χωρίς δεξί μπακ!

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο ««Η Τσέλσι ζητά 112 εκατ. για τον Αζάρ από τη Ρεάλ Μαδρίτης»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.