ΑΓΓΛΙΑ

Ντε Χέα σε Τσεχ: «Θα μας λείψεις» (pic)

Ο Πετρ Τσεχ ανακοίνωσε την απόσυρσή του από την ενεργό δράση το προσεχές καλοκαίρι έπειτα από 20 χρόνια καριέρας, με τον Νταβίντ ντε Χέα να λέει το δικό του..αντίο. Ο τερματοφύλακας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μέσω ανάρτησης στο twitter, τον χαρακτήρισε ως έναν από τους καλύτερους τερματοφύλακες στην ιστορία της Πρέμιερ Λιγκ, ενώ τόνισε πως θα...
Ντε Χέα σε Τσεχ: «Θα μας λείψεις» (pic)

Ο Πετρ Τσεχ ανακοίνωσε την απόσυρσή του από την ενεργό δράση το προσεχές καλοκαίρι έπειτα από 20 χρόνια καριέρας, με τον Νταβίντ ντε Χέα να λέει το δικό του..αντίο.

Ο τερματοφύλακας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μέσω ανάρτησης στο twitter, τον χαρακτήρισε ως έναν από τους καλύτερους τερματοφύλακες στην ιστορία της Πρέμιερ Λιγκ, ενώ τόνισε πως θα λείψει από το ποδόσφαιρο.

«Κρατάω τη φανέλα σου με αγάπη. Ήσουν ένας από τους καλύτερους τερματοφύλακες της Πρέμιερ Λιγκ. Θα μας λείψεις» έγραψε χαρακτηριστικά.

Ανακοίνωσε τον Μπάμπελ η Φούλαμ (pic)

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ντε Χέα σε Τσεχ: «Θα μας λείψεις» (pic)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.