CHAMPIONS LEAGUE

Πέρασε άνετα η Μπάγερν από τη Λισαβόνα (vid)

Νίκη 2-0 επί της Μπενφίκα με γκολ των Λεβαντόφσκι και Ρενάτο Σάντσες
Πέρασε άνετα η Μπάγερν από τη Λισαβόνα (vid)

Την ανωτερότητά της επέβαλε η Μπάγερν Μονάχου μέσα στη Λισαβόνα και με το “καλημέρα” πήρε κεφάλι στον όμιλο της ΑΕΚ.

Οι “Βαυαροί” επικράτησαν με 2-0 της Μπενφίκα και μάλιστα χωρίς να συναντήσουν ιδιαίτερα προβλήματα. Κατάφεραν να κόψουν το… βήχα των Πορτογάλων από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης.

Στο 10′ ο Λεβαντόφσκι με ψύχραιμο διαγώνιο σουτ νίκησε τον Βλαχοδήμο για το 0-1 και άνοιξε το δρόμο για τη νίκη της ομάδας του. Ο Ρόμπεν στο 40’ έχασε σημαντική ευκαιρία, με τον Έλληνα πορτιέρο να λέει “όχι”.

Στο 54′ οι Γερμανοί πέτυχαν ένα εξαιρετικό γκολ με τον Ρενάτο Σάντσες. Ήταν το πρώτο γκολ του Πορτογάλο με τη φανέλα της Μπάγερν, απέναντι στην παλιά του ομάδα.

Στο 69′, το γκολ από τον Γκναμπρί ακυρώθηκε ορθώς ως οφσάιντ (69’) και κάπου εκεί το ματς ολοκληρώθηκε.

ΜΠΕΝΦΙΚΑ (Ρουί Βιτόρια): Βλαχοδήμος, Αλμέιδα, Ντίας, Ζαρντέλ, Γκριμάλδο, Φέισα, Τζέντσον Φερνάντες (75′ Ζίβκοβιτς), Σάλβιο (62′ Γκάμπριελ), Τσέρβι, Πίζι (62′ Ράφα Σίλβα), Σεφέροβιτς.

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ (Νίκο Κόβατς): Νόιερ, Χούμελς, Ριμπερί (62′ Γκναμπρί), Μαρτίνεθ (88′ Μίλερ), Λεβαντόβσκι, Ρόμπεν, Χάμες Ροντρίγκες (79′ Γκορέτσκα), Μπόατενγκ, Αλάμπα, Κίμιχ, Σάντσες.

Διπλά για Γιουβέντους και Γιουνάιτεντ

https://www.youtube.com/watch?v=Y6S8A60y5FA

Απέδρασε από το Βέλγιο η Ντόρτμουντ, «διπλό» η Ατλέτικο (vid)

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πέρασε άνετα η Μπάγερν από τη Λισαβόνα (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.