CHAMPIONS LEAGUE

Τριάρα η Ρεάλ

Εύκολα νίκησε τη Ρόμα, μοιρασιά στην Τσεχία
Τριάρα η Ρεάλ

Ως πρωταθλήτρια Ευρώπης, έδειξε με το καλημέρα ποια είναι. Εύκολα νίκησε τη Ρόμα το βράδυ της Τετάρτης (19/9) η Ρεάλ Μαδρίτης στην πρεμιέρα της στο φετινό Champions League.

Ήταν ανώτερη από τη Ρόμα και το εξαργύρωσε με τα γκολ που πέτυχε. Το πρώτο ήρθε με ωραία εκτέλεση φάουλ του Ίσκο στο 45′, ενώ στη συνέχεια η σκυτάλη πήγε στον Μπέιλ. Με διαγώνιο σουτ ο Ουαλός έκανε το 2-0 στο 58′, ενώ το καλύτερο ήταν το γκολ του Μαριάνο στο 90’+1 με τρομερό σουτ εκτός περιοχής.

Οι Ρωμαίοι είχαν κάποιες αντεπιθέσεις, αλλά οι επιλογές τους σε αυτές ήταν κάκιστες. Θα μπορούσαν να έχουν βρει ένα γκολ, αλλά ως εκεί.

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Νάβας, Καρβαχάλ, Ράμος, Βαράν, Κασεμίρο, Μαρσέλο, Κρόος, Μόντριτς (85′ Θεμπάγιος), Μπέιλ (73′ Μαριάνο), Ίσκο, Μπενζεμά (62′ Μάρκο Ασένσιο).

ΡΟΜΑ: Όλσεν, Φλορέντσι, Μανωλάς, Φάτσιο, Κολάροβ, Ζανιόλο (54′ Πελεγκρίνι), Ενζονζί (69′ Σικ), Ντε Ρόσι, Ελ Σααραουί (62′ Περότι), Τζέκο, Ουντέρ.

Βαθμός στο φινάλε

Στο άλλο ματς του ομίλου, η Πλζεν έχασε μέσα από τα χέρια της μία σημαντική νίκη. Ο Κρμέντσιτς με γκολ στο 29′ και στο 41′ έκανε το 2-0, αλλά οι Ρώσοι είχαν την απάντηση. Μείωσαν με τον Τσάλοβ στο 49′ και πήραν την ισοπαλία τελικά στο 90’+5 με πέναλτι του Βλάσιτς.

ΒΙΚΤΟΡΙΑ ΠΛΖΕΝ: Κόζατσικ, Χούμπνικ, Χοράβα (89′ Χέιντα), Λιμπέρσκι, Κόπιτς, Ρέζνικ (74′ Ρέζνιτσεκ), Κρμέντσικ, Χροσόβσκι, Κόβαρικ, Κόλαρ (64′ Τσέρνακ), Πέρνιτσα.

ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ: Ακινφέεβ, Μάριο Φερνάντες, Τσερνόβ, Βλάσιτς, Τσαλόβ (81′ Σίγκουρντσον, Τζαγκόεβ (74′ Ζχαμαλέτντινοβ), Ναμπάμπκιν, Εφρέμοβ (46′ Ακχμέτοβ), Μπίγιολ, Μπεκάο, Ομπλιακόβ.

Τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής

Ρεάλ Μαδρίτης – Ρόμα 3-0 (45′ Ίσκο, 58′ Μπέιλ, 90’+1 Μαριάνο)

Βικτόρια Πλζεν – ΤΣΣΚΑ Μόσχας 2-2 (29′ και 41′ Κρμέντσικ – 49′ Τσάλοβ, 90’+5 πέν. Βλάσιτς)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Ρεάλ Μαδρίτης 3 (3-0)
2. ΤΣΣΚΑ Μόσχας 1 (2-2)
3. Βικτόρια Πλζεν 1 (2-2)
4. Ρόμα 0 (0-3)

Ήττα-καζό για Σίτι από τη Λιόν (vid)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τριάρα η Ρεάλ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αντώνης Τσιράκης

Το μόνο πιο δυνατό από το πάθος του για το ρεπορτάζ και την είδηση, είναι η αγάπη του για τη Λίβερπουλ. Από τα αμφιθέατρα του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών μέχρι το… Πανεπιστήμιο των γηπέδων, μια ντρίμπλα δρόμος ήταν μόνο. Ξεκίνημα και «αγροτικό» στον Αδέσμευτο Τύπο, μετά Sport24 και a-sports, άλλου τύπου «Πανεπιστήμια» κι αυτά. Και το 2017, ήρθε το τηλεφώνημα που τα άλλαξε όλα. Έκτοτε βρίσκεται στην οικογένεια του Sportime.