CHAMPIONS LEAGUE

Ήττα-καζό για Σίτι από τη Λιόν (vid)

Ανώτεροι οι Γάλλοι, νίκησαν με 2-1 την ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα
Ήττα-καζό για Σίτι από τη Λιόν (vid)

Πρώτη μεγάλη έκπληξη στο Champions League, με τη Λιόν να φεύγει αλώβητη από το Ettihad και να επικρατεί με 2-1 της Μάντσεστερ Σίτι.

Οι Γάλλοι ήταν εκρηκτικοί και θα μπορούσαν να είχαν καθαρίσει το ματς από νωρίτερα, έχοντας πολλές χαμένες ευκαιρίες.

Από ένα ολέθριο σφάλμα του Ντελφ στο 26′, ο Φεκίρ βρήκε χώρο από αριστερά έκανε τη σέντρα, ο Ντελφ έκανε κακή εκτίμηση και ο Κορνέ με αριστερό σουτ από διαγώνια θέση στο δεύτερο δοκάρι άνοιξε το σκορ.

Στο 43’ ο Μέμφις Ντεπάι έκλεψε την μπάλα, τροφοδότησε τον Φεκίρ και αυτός με αριστερό σουτ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

Στην επανάληψη, η Σίτι μείωσε με τον Σανέ να αποφεύγει δύο αντιπάλους από αριστερά και να κόβει την μπάλα στον Μπερνάρντο Σίλβα που πέτυχε ένα εύκολο γκολ. Η πίεση των “Σίτιζενς” δεν απέδωσε καρπούς και έφερε την πρώτη ήττα στη σεζόν για την ομάδα του Γκουαρντιόλα.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ (Πεπ Γκουαρντιόλα): Έντερσον, Γουόκερ, Στόουνς, Στέρλινγκ (76′ Μαχρέζ), Γκουντογάν (55′ Σανέ), Λαπόρτ, Ντελφ, Μπερνάντο Σίλβα, Νταβίντ Σίλβα, Φερναντίνιο, Γκαμπριέλ Ζεζούς (63′ Αγκουέρο).

ΛΙΟΝ (Μπρούνο Γκενεσιό): Λόπες, Ραφαέλ (76′ Ντουμπουά), Μαρσέλο, Ντινέιρ, Αουάρ, Ντεπάι, Φεκίρ (79′ Τουσάρ), Μεντί, Σεΐκ, Κορνέτ (90′ Τραορέ), Εντομπελέ.

https://www.youtube.com/watch?v=vA0LaRB5TWw

Διπλά για Γιουβέντους και Γιουνάιτεντ

Πέρασε άνετα η Μπάγερν από τη Λισαβόνα (vid)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ήττα-καζό για Σίτι από τη Λιόν (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.