CHAMPIONS LEAGUE

Οδοστρωτήρας στο Λονδίνο η Μπαρτσελόνα

Υπέταξε την Τότεναμ με 4-2, ενώ η Ίντερ έκανε μεγάλο διπλό με ανατροπή
Οδοστρωτήρας στο Λονδίνο η Μπαρτσελόνα

Βρήκε την Τότεναμ και ξέσπασε! Μπορεί να μην είναι καλά τον τελευταίο καιρό η Μπαρτσελόνα, όμως, στο Λονδίνο ήταν εξαιρετική το βράδυ της Τρίτης (3/10) νικώντας με 4-2.

Οι Καταλανοί ευτύχησαν να προηγηθούν στο σκορ μόλις στο 2′ με τον Κουτίνιο μετά από απίστευτη γκάφα του Γιορίς. Ο Γάλλος τερματοφύλακας βγήκε χωρίς να χρειάζεται και άφησε την εστία του ανυπεράσπιστη.

Ο Κουτίνιο είχε συμμετοχή και στο 0-2, με τον Ράκιτιτς να τελειώνει υποδειγματικά τη φάση. Αυτό που φάνηκε και στη συνέχεια ήταν πως οι Λονδρέζοι δεν μπορούν να ακολουθήσουν τον ρυθμό της Μπαρτσελόνα.

Μπορεί ο Κέιν με ωραία ατομική προσπάθεια να μείωσε, αλλά τέσσερα λεπτά μετά ο Μέσι, που είχε και δύο δοκάρια, έκανε το 1-3. Ήταν τρομερή η κίνηση που έκαναν χωρίς την μπάλα οι Κουτίνιο και Σουάρες σε αυτό το γκολ.

Τελικά ο Λαμέλα με σουτ μείωσε σε 2-3 στο 66′, αλλά η Τότεναμ δεν γλίτωσε την ήττα. Αντιθέτως, στο 90′ ο Μέσι έβαλε και το κερασάκι στην τούρτα με πλασέ.

ΤΟΤΕΝΑΜ: Λορίς, Τρίπιερ, Αλντερβάιρελντ, Σάντσες, Ντέιβις, Γουίνκς, Ουανιάμα (57′ Ντάικερ), Λούκας Μόουρα, Λαμέλα (79′ Γιορέντε), Σον (66′ Σισοκό), Κέιν.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τερ Στέγκεν, Νέλσον Σεμέδο, Πικέ, Λενγκλέ, Άλμπα, Αρτούρ (87′ Βιντάλ), Μπουσκέτς (90’+3 Βερμάλεν), Ράκιτιτς, Μέσι, Σουάρες, Κουτίνιο (83′ Ραφίνια).

Το έκανε… συνήθεια!

Δεύτερη νίκη, με ανατροπή και αυτή για την Ίντερ, η οποία πήρε το διπλό στην Ολλανδία. Μπορεί η Αϊντχόφεν να προηγήθηκε με ωραίο σουτ του Ροσάριο στο 27′, όμως, οι Μιλανέζοι κατάφεραν να διατηρήσουν το απόλυτο στο Champions League.

Η αρχή έγινε με τον Ναϊνγκολάν, ο οποίος στο 44′ έπιασε μονοκόμματο σουτ στην κίνηση. Η ανατροπή έγινε με τον Ικάρντι. Ο Βεσίνο κάνει βαθιά μπαλιά, ο Αργεντινός πάει πρώτος στην μπάλα και τελειώνει τη φάση.

ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ: Ζουτ, Βιέργκεβερ, Σβάαμπ, Τασέντε, Περέιρο (75′ Μάλεν), Χέντριξ, Ντε Γιονγκ, Λοσάνο, Μπέργκβάιν, Ροσάριο, Ντάμφρις

ΙΝΤΕΡ: Χαντάνοβιτς, Ντε Φράι, Βεσίνο, Ναϊνγκολάν (86′ Βαλέρο), Πολιτάνο (90′ Καντρέβα), Ασαμόα, Ντ Αμπρόζιο, Σκρίνιαρ, Πέρισιτς, Μπρόζοβιτς, Ικάρντι

Αποτελέσματα 2ης αγωνιστικής

Τότεναμ – Μπαρτσελόνα 2-4 (52′ Κέιν, 66′ Λαμέλα – 2′ Κουτίνιο, 28′ Ράκιτιτς, 56′ και 90′ Μέσι)
Αϊντχόφεν – Ίντερ 1-2 (27′ Ροσάριο – 44′ Ναϊνγκολάν, 60′ Ικάρντι)

Βαθμολογία
1. Μπαρτσελόνα 6
2. Ίντερ 6
3. Τότεναμ 0
4. Αϊντχόφεν 0

Την τιμώρησε στο φινάλε ο Ινσίνιε

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Οδοστρωτήρας στο Λονδίνο η Μπαρτσελόνα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αντώνης Τσιράκης

Το μόνο πιο δυνατό από το πάθος του για το ρεπορτάζ και την είδηση, είναι η αγάπη του για τη Λίβερπουλ. Από τα αμφιθέατρα του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών μέχρι το… Πανεπιστήμιο των γηπέδων, μια ντρίμπλα δρόμος ήταν μόνο. Ξεκίνημα και «αγροτικό» στον Αδέσμευτο Τύπο, μετά Sport24 και a-sports, άλλου τύπου «Πανεπιστήμια» κι αυτά. Και το 2017, ήρθε το τηλεφώνημα που τα άλλαξε όλα. Έκτοτε βρίσκεται στην οικογένεια του Sportime.