CHAMPIONS LEAGUE

Άγιαξ – Μπάγερν 3-3: Πρωτιά οι Βαυαροί σε ματς θρίλερ (vids)

Ο Άγιαξ ήθελε μόνο τη νίκη, όμως η Μπάγερν έμεινε όρθια 3-3 και κράτησε την πρωτιά στον 5ο όμιλο του Champions League
Άγιαξ – Μπάγερν 3-3: Πρωτιά οι Βαυαροί σε ματς θρίλερ (vids)

Σε ένα από τα καλύτερα φετινά παιχνίδια του φετινού Champions League, με έξι γκολ, εναλλαγές στο σκορ, δύο κόκκινες κάρτες και πολλή ένταση η Μπάγερν κατάφερε να πάρει την ισοπαλία από τον Άγιαξ στο Άμστερνταμ 3-3 και να κρατήσει την πρώτη θέση στον 5ο όμιλο.

Οι πρωταθλητές Γερμανίας, που κρατούσαν την πρωτιά και με την ισοπαλία, μπήκαν αποφασισμένοι στη «Γιόχαν Κρόιφ Αρένα» και στο 13’ο Λεβαντόφσκι, από την εξαιρετική κάθετη πάσα του Γκνάμπρι, άνοιξε το σκορ.

https://twitter.com/eMiaSanMia/status/1072948883637104643

Ο «Αίαντας»  κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Τάντιτς στο 61’,  όμως στο 67’ ήρθε η αποβολή του Βέμπερ, εξ αιτίας σκληρού φάουλ στον Γκορέτσκα.

Οι ισορροπίες αποκαταστάθηκαν αμέσως, καθώς στο 75’ ο Μίλερ πήγε με… καρατιά πάνω στον Ταλιαφίκο και αντίκρισε επίσης σωστά την κόκκινη κάρτα.

Στο 81’ ο Άγιαξ πέτυχε το γκολ, που του χάριζε εκείνη τη στιγμή των πρώτη θέση: Ο Μπόατενγκ ανέτρεψε τον Ντόλμπεργκ και ο Τάντιτς δεν λάθεψε στην εκτέλεση πέναλτι για το 2-1.

Όμως στο παιχνίδι επεφύλασσε και νέα ανατροπή, στο 87’ ο Τιάγκο ανατράπηκε από τον Ταλιαφίκο και ο Λεβαντόφσκι με εκτέλεση πέναλτι, έκανε το 2-2, με τον Πολωνό στράικερ να φθάνει στα οκτώ γκολ στη διοργάνωση.

Κι ενώ οι γηπεδούχοι είχαν βγει στην επίθεση για το τρίτο γκολ, το δέχθηκαν από τον Κομάν στο 90’.

https://twitter.com/eMiaSanMia/status/1072973933513752577

Ο Άγιαξ, απλά έφθασε στο 3-3, στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων, με αυτογκόλ του Ζίλε.

ΑΓΙΑΞ: Ονάνα, Μαζραουί, Ντε Λιχτ, Γουέμπερ, Ταλιαφίκο, Ντε Γιονγκ, Μπλιντ, Φαν ντε Μπεκ (78’ Ντόλμπεργκ), Ζιγές, Τάντιτς, Νέρες (89’ Χούντελαρ)

ΜΠΑΓΕΡΝ: Νόιερ, Ραφίνια, Σούλε, Μπόατενγκ, Αλάμπα, Κίμιχ, Γκορέτσκα (89’ Ρενάτο Σάντσεζ), Γκνάμπρι (62’ Τιάγκο), Μίλερ, Ριμπερί (71’ Κομάν), Λεβαντόβσκι

Champions League: Κορυφή παρά την ήττα η Γιουβέντους (vids)

Μπενφίκα – ΑΕΚ 1-0: Στο ίδιο έργο θεατές

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Άγιαξ – Μπάγερν 3-3: Πρωτιά οι Βαυαροί σε ματς θρίλερ (vids)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.