CHAMPIONS LEAGUE

Φοβερή στιγμή: Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αγκαλιάζει και φιλάει τον Μπουφόν (vid)

Ο θερμός εναγκαλισμός και το φιλί του Ρονάλντο στον Μπουφόν. Ήταν ο πρωταγωνιστής του αγώνα, κυρίως εξαιτίας της κόκκινης κάρτας που δέχτηκε κατά την έντονη διαμαρτυρία του, μετά το πέναλτι που σφυρίχτηκε στο 94’ και στέρησε στην Γιουβέντους μια επική πρόκριση κόντρα στη Ρεάλ. Ο λόγος για τον Τζιανλουίτζι Μπουφόν, που έκανε δηλώσεις κριτικάροντας την...
Φοβερή στιγμή: Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αγκαλιάζει και φιλάει τον Μπουφόν (vid)

Ο θερμός εναγκαλισμός και το φιλί του Ρονάλντο στον Μπουφόν.

Ήταν ο πρωταγωνιστής του αγώνα, κυρίως εξαιτίας της κόκκινης κάρτας που δέχτηκε κατά την έντονη διαμαρτυρία του, μετά το πέναλτι που σφυρίχτηκε στο 94’ και στέρησε στην Γιουβέντους μια επική πρόκριση κόντρα στη Ρεάλ.

Ο λόγος για τον Τζιανλουίτζι Μπουφόν, που έκανε δηλώσεις κριτικάροντας την απόφαση του Άγγλου διαιτητή  Μάικλ Όλιβερ, να δώσει το αμφισβητούμενο πέναλτι, με το οποίο η Ρεάλ μείωσε σε 1-3 και πήρε την πρόκριση.

Κατά τη διάρκεια που μιλούσε ο Ιταλός τερματοφύλακας, τον πλησίασε ο Κριστιάνο Ρονάλντο ο οποίος σε μια επίδειξη σεβασμού τον αγκάλιασε και τον φίλησε. Στη συνέχεια αφού αντάλλαξε κάποιες κουβέντες μαζί με τον Μπουφόν ο Πορτογάλος σούπερσταρ αποχώρησε.

Να σημειωθεί ότι ανάλογη αβρότητα είχε δείξει και ο Μπουφόν, στον πρώτο αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων, όπου η Ρεάλ είχε κερδίσει με 0-3, με ένα εκπληκτικό γκολ του Ρονάλντο.  Τότε ο γκολκίπερ της Γιούβε είχε δηλώσει ότι ο Πορτογάλος είναι ποδοσφαιριστής επιπέδου Πελέ και Μαραντόνα.

Δείτε το βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=Cb9PcXXNZj4

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Φοβερή στιγμή: Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αγκαλιάζει και φιλάει τον Μπουφόν (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.