ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Διέψευσε τις φήμες για Τουρκία ο Μήτρογλου

Με ένα post ο διεθνής επιθετικός τόνισε πως παραμένει στην Μαρσέιγ
Διέψευσε τις φήμες για Τουρκία ο Μήτρογλου

Τα τελευταία 24ωρα κυκλοφόρησαν αρκετές φήμες και δημοσιεύματα πως ο Κώστας Μήτρογλου θα μετακομίσει από την Μαρσέιγ στην Τουρκία.

Αρχικά ακούστηκε για την Γαλατασαράι και στη συνέχεια για την Μπεσίκτας, με την δεύτερη να αναφέρετε σε διάφορα ρεπορτάζ, πως είχε προχωρήσει σε συζητήσεις με την ομάδα της Μασσαλίας.

Ωστόσο, ο ίδιος ο Μήτρογλου με ένα ποστάρισμά του στα social Media, έβαλε τέλος σε αυτές τις φήμες. Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού και της Μπενφίκα, ξεκαθάρισε πως δεν τον ενδιαφέρουν οι φήμες και πως παραμένει στην Μαρσέιγ, ελπίζοντας να έχει μια καλή σεζόν.

Το ποστάρισμα του Μήτρογλου:

«Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας και τα ευγενικά σας μηνύματα. Κανονικά δεν ασχολούμαι με τα σενάρια και της φήμες. Το μόνο που έχω στο μυαλό είναι τώρα, να κερδίσω πράγματα στη Μαρσέιγ και να έχω καλύτερη σεζόν από την προηγούμενη. Πάμε Μαρσέιγ!».

Τέσσερα η Μαρσέιγ, στον πάγκο ο Μήτρογλου (vid)

Η Γαλατά ενδιαφέρεται για τον Μήτρογλου

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Διέψευσε τις φήμες για Τουρκία ο Μήτρογλου», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.