ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Στάζει «μέλι» ο Γκαρσία για Μήτρογλου

Ο προπονητής της Μαρσέιγ αποθέωσε τον Έλληνα επιθετικό, δείχνοντας την στήριξή του
Στάζει «μέλι» ο Γκαρσία για Μήτρογλου

Ο Κώστας Μήτρογλου έχει δεχτεί αρκετή κριτική στην Γαλλία, όμως ακόμη και στα ματς που έρχεται από τον πάγκο, συνεισφέρει αρκετά.

Ο Έλληνας επιθετικός τα τελευταία 24ωρα, ακουγόταν πως θα μετακομίσει στην Τουρκία για λογαριασμό της Μπεσίκτας, κάτι που ο ίδιος διέψευσε μέσω των social Media.

Την ίδια ώρα, ο προπονητής του στην ομάδα της Μασσαλίας, Ρούντι Γκαρσία, θέλησε με δηλώσεις του να δείξει ότι τον στηρίζει και τον πιστεύει απόλυτα, αποθεώνοντας τον για τα όσα έχει καταφέρει ως τώρα στην ομάδα.

«Αναλογικά με τον χρόνο που έπαιξε και τον αριθμό των τερμάτων που σημείωσε, νομίζω ότι στην Ευρώπη δεν μπορείς να βρεις κάτι καλύτερο. Ελπίζω τη νέα σεζόν να έχει λιγότερους τραυματισμούς. Έχει κάνει φέτος γεμάτη προετοιμασία, στην οποία δούλεψε πολύ σκληρά. Και τα πήγε καλά πέρυσι όσο αγωνίστηκε», είπε χαρακτηριστικά ο Γκαρσία.

Διέψευσε τις φήμες για Τουρκία ο Μήτρογλου

Στη Σαλαμάνκα ο Βατουσιάδης

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Στάζει «μέλι» ο Γκαρσία για Μήτρογλου», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.