ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Δεν ανησυχεί η Άρσεναλ για Παπασταθόπουλο

Δεν είναι σοβαρός ο τραυματισμός του Έλληνα αμυντικού
Δεν ανησυχεί η Άρσεναλ για Παπασταθόπουλο

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος αποχώρησε νωρίς από το ματς της Άρσεναλ με την Έβερτον στην Πρέμιερ Λιγκ, λόγω τραυματισμού. Υπήρξε έντονη ανησυχία καθώς ο Έλληνας διεθνής δεν έδειχνε να πατά καλά στο δεξί του πόδι, όμως όπως αποδείχθηκε, ο τραυματισμός του δεν είναι σοβαρός.

Όπως ενημέρωσε η ομάδα του, θα προφυλαχθεί στο ματς της Τετάρτης κόντρα στην Μπρέντφορντ για το Λιγκ Καπ Αγγλίας, αλλά θα είναι στην διάθεση της ομάδας για την επόμενη αναμέτρηση.

Σημαντική είδηση για την ομάδα των «κανονιέρηδων» που ωστόσο θα στερηθούν για άλλες τέσσερις εβδομάδες τον Κώστα Μαυροπάνο. Ο έτερος Έλληνας της ομάδας του Λονδίνου, εξακολουθεί να κάνει θεραπείες για πρόβλημα που έχει στους προσαγωγούς και υπολογίζεται ότι θα είναι στην διάθεση της ομάδας σε έναν μήνα.

Η Άρσεναλ κατέβαλε- ως συνήθως- την αντίσταση της Έβερτον (vid)

O Κονέ ψάχνει ομάδα και μάνατζερ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Δεν ανησυχεί η Άρσεναλ για Παπασταθόπουλο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.