ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Η Ρόμα αγωνιά – ξανά – για Μανωλά

Ο Έλληνας αμυντικός υπέστη διάστρεμμα στο ματς της εθνικής με την Φινλανδία
Η Ρόμα αγωνιά – ξανά – για Μανωλά

Για δεύτερη φορά μέσα στη σεζόν, ο Κώστας Μανωλάς τραυματίζεται σε ματς της εθνικής ομάδας και στην Ρόμα κρατούν την ανάσα τους.

Όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ, οι άνθρωποι της ομάδας της Ρώμης περιμένουν να μάθουν με αγωνία τα αποτελέσματα των εξετάσεων στα οποία θα υποβληθεί στην Αθήνα ο κεντρικός αμυντικός. Θεωρείται βέβαιο πως δεν θα παίξει στο τελευταίο ματς με την Εσθονία για το Nations League, αλλά το ερώτημα είναι πόσο καιρό θα μείνει εκτός.

Έφυγε από τον αγωνιστικό χώρο νωρίς στο ματς κόντρα στην Φινλανδία και μετά πήγε προς τα αποδυτήρια κουτσαίνοντας, πράγμα που σημαίνει πως πιθανότατα θα μείνει για ένα σημαντικό διάστημα εκτός δράσης.

Η Ρόμα παίζει την άλλη εβδομάδα με την Ουντινέζε για το πρωτάθλημα, ενώ θα ακολουθήσει η μάχη με την Ρεάλ Μαδρίτης για το Τσάμπιονς Λιγκ, ματς τα οποία δεν αποκλείεται να χάσει μετά από αυτόν τον τραυματισμό.

Δεν πιέζεις, δεν επιτίθεσαι, δεν αρέσεις…

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Η Ρόμα αγωνιά – ξανά – για Μανωλά», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.