ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

«Ο Μανωλάς χάνει Ουντινέζε και Ρεάλ»

Ιταλικά δημοσιεύματα αναφέρουν πως θα απουσιάσει από το μεγάλο ματς στο Τσάμπιονς Λιγκ
«Ο Μανωλάς χάνει Ουντινέζε και Ρεάλ»

Ο Κώστας Μανωλάς εκτός του αγώνα της εθνικής Ελλάδας με την Εσθονία, θα χάσει και άλλα δύο παιχνίδια με την Ρόμα.

Ο Έλληνας αμυντικός υπέστη διάστρεμμα α’ βαθμού στο παιχνίδι με την Φινλανδία για το Nations League, αλλά στην Ρόμα το πρόβλημα αυτό είναι μεγαλύτερο σε σχέση με την εθνική, καθώς θα τον στερηθούν από τα παιχνίδια με την Ουντινέζε για το πρωτάθλημα και την Ρεάλ Μαδρίτης για το Τσάμπιονς Λιγκ!

Σύμφωνα με την Corriere della Sera, ο διεθνής αμυντικός αν και αναμενόταν μέσα στην επόμενη εβδομάδα να επιστρέψει στις προπονήσεις, σε κανονικούς ρυθμούς, αυτό δεν θα γίνει καθώς ο τραυματισμό του ήταν λίγο πιο σοβαρός απ’ ότι αρχικά εκτιμήθηκε.

Το θετικό είναι πως δεν θα απουσιάσει για μεγάλο διάστημα και πως σε δέκα μέρες το πολύ, θα είναι στην διάθεση της ομάδας του.

«Ο Έλληνας τραυματίστηκε στην εθνική ομάδα αλλά ευτυχώς για τον Ντι Φραντσέσκο η απουσία θα είναι μικρότερη από ό, τι αρχικά αναμενόταν. Το πρόβλημα είναι ότι θα λείψει και από τον αγώνα με την Ρεάλ Μαδρίτης», αναφέρει χαρακτηριστικά η εφημερίδα.

Η Ρόμα αγωνιά – ξανά – για Μανωλά

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο ««Ο Μανωλάς χάνει Ουντινέζε και Ρεάλ»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.