ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

«Ο Μανωλάς θα παίξει κόντρα στη Ρεάλ»!

Ο Έλληνας αμυντικός προπονήθηκε κανονικά και θα αγωνιστεί στο Τσάμπιονς Λιγκ
«Ο Μανωλάς θα παίξει κόντρα στη Ρεάλ»!

Ο Κώστας Μανωλάς έχει βαλθεί να τρελάνει και τους… γιατρούς! Ο αμυντικός της Ρόμα ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του και θα είναι έτοιμος για το ματς με την Ρεάλ!

Ο διεθνής αμυντικός , του οποίου το όνομα ακούγεται έντονα τις τελευταίες ημέρες για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τραυματίστηκε στο ματς της εθνικής μας ομάδας με την Εσθονία και στην Ρόμα υπολόγιζαν πως θα μείνει δέκα μέρες εκτός δράσης.

Ο Μανωλάς όμως, προς ευχάριστη έκπληξη του Ντι Φραντσέσκο, ξεπέρασε γρηγορότερα το πρόβλημα τραυματισμού του και όπως αναφέρουν τα ιταλικά δημοσιεύματα, θα είναι στην διάθεσή του για το ματς της Τρίτης (27/11, 22:00) για το Τσάμπιονς Λιγκ!

Δοκίμασε να προπονηθεί σε κανονικούς ρυθμούς και έβγαλε όλο το πρόγραμμα κανονικά, πράγμα που σημαίνει πως θα ταξιδέψει στην Μαδρίτη και λογικά θα είναι και στην εντεκάδα της ομάδας της Ρώμης, η οποία διεκδικεί την πρωτιά στον όμιλο, αφού ισοβαθμεί με την πρωταθλήτρια Ευρώπης στην κορυφή, με 9 βαθμούς.

Ρόμα: Ο Μόντσι βρήκε τον αντι-Μανωλά!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο ««Ο Μανωλάς θα παίξει κόντρα στη Ρεάλ»!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.