ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

L’ Equipe: «Ο Παπασταθόπουλος έχει υπογράψει στην Άρσεναλ»

Δημοσίευμα της γαλλικής εφημερίδας επικαλούνται πως έχουν πέσει ήδη οι υπογραφές με τους «κανονιέρηδες»
L’ Equipe: «Ο Παπασταθόπουλος έχει υπογράψει στην Άρσεναλ»

Εδώ και αρκετό καιρό είναι γνωστό πως ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος είναι θέμα χρόνου να ανακοινωθεί από την Άρσεναλ. Υπήρξαν μάλιστα οι πληροφορίες πως αυτές τις ημέρες θα ταξίδευε στο Λονδίνο για να πέσουν οι υπογραφές. Σύμφωνα με την L’ Equipe όμως, αυτό έχει ήδη γίνει!

Όπως αποκάλυψε η έγκυρη γαλλική εφημερίδα, ο διεθνής κεντρικός αμυντικός αποτελεί ήδη την δεύτερη μεταγραφή των Λονδρέζων μετά από αυτή του Λιχστάινερ και μένει απλά η ανακοίνωση.

Το Kicker είχε αναφέρει συγκεκριμένα πως μέχρι την Κυριακή ο Έλληνας αμυντικός θα πήγαινε στο προπονητικό κέντρο των «κανονιέρηδων» για τα ιατρικά τεστ, όμως Άγγλοι και Γάλλοι υποστηρίζουν πως αυτό έχει γίνει ήδη κάτω από άκρα μυστικότητα.

Η Άρσεναλ θα προσφέρει στην Ντόρτμουντ 17 εκατομμύρια ευρώ τελικά, με τον Παπασταθόπουλο να υπογράφει συμβόλαιο ως το 2021 με κέρδη 5 εκατομμύρια ευρώ ανά χρόνο.

Πιο ακριβοπληρωμένος Έλληνας ποδοσφαιριστής ο Παπασταθόπουλος

Περνάει ιατρικά στην Άρσεναλ ο Παπασταθόπουλος

http://www.sportime.gr/podosfairo/ellines-tou-eksoterikou/36693/bild-kleinei-stin-arsenal-o-papastathopoylos/

Εξαντλήθηκε, το ζητήσατε και το περιοδικό για το Μουντιάλ έρχεται ξανά!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «L’ Equipe: «Ο Παπασταθόπουλος έχει υπογράψει στην Άρσεναλ»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.