ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ - ΕΠΟ

Λάζαρος: «Δεν έχω υπογράψει συμβόλαιο”, το κατέθεσε η ΑΕΚ!

Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής απευθυνόμενος προς το νομικό επιτελείο της Ένωσης ζήτησε να εμφανίσουν το υπογεγραμένο συμβόλαιο, το οποίο κατέθεσε τελικά η ΠΑΕ
Λάζαρος: «Δεν έχω υπογράψει συμβόλαιο”, το κατέθεσε η ΑΕΚ!

Η δικαστική διαμάχη του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ που αφορά τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλου βρίσκεται σε εξέλιξη στην ΕΠΟ, με τις δύο πλευρές να προσπαθούν να αποδείξουν… το δίκιο τους.

Ο Έλληνας διεθνής πήρε κάποια στιγμή θέση και απευθύνθηκε στο νομικό επιτελείο της Ένωσης, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δείξτε μου το συμβόλαιο που λέτε πως έχω υπογράψει με την ΑΕΚ. Δεν έχω υπογράψει συμβόλαιο με την ΑΕΚ για τη σεζόν 2018/19».

Μάλιστα, αναφερόμενος και προς τον αντιπρόεδρο της Ένωσης, Μηνά Λυσάνδρου, που εκπροσωπεί νομικά τους «κιτρινόμαυρους» στην εκδίκαση, τόνισε: «Χαίρομαι που είναι εδώ σήμερα, διότι υπήρξε ο δικηγόρος μου στην υπόθεση του συμβολαίου μου παλαιότερα. Έτσι θα το μάθει όλη η Ελλάδα».

Η πλευρά της ΑΕΚ, δια των εκπροσώπων της, ανέφερε πως έχει στα χέρια της σε έξι αντίγραφα το συμβόλαιο που έχει υπογράψει ο παίκτης με την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ, καταθέτοντάς το στην έδρα του δικαστηρίου.

Ο Ολυμπιακός ζήτησε να το πάρει στα χέρια του, αλλά η ΑΕΚ το αρνήθηκε. Λίγα λεπτά αργότερα, οι άνθρωποι της Ένωσης το κατέθεσαν στην έδρα με ημερομηνία 1/7/18.

Σε ερώτηση της έδρας για αν το συμβόλαιο είναι επικυρωμένο, η απάντηση της ΑΕΚ ήταν αρνητική, καθώς ο Χριστοδουλόπουλος είχε, ήδη υπογράψει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό.

Στην ΑΕΚ ισχυρίστηκαν ότι το συμβόλαιο αποτελεί ουσιαστικά την αγορά δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή, μετά το πέρας του διετούς δανεισμού του παίκτη από τη Βερόνα.

Η πλευρά του Ολυμπιακού ανέφερε πως το έγγραφο είναι μεταχρονολογημένο. Ο Χριστοδουλόπουός ισχυρίστηκε ότι είχε βάλει την υπογραφή του στις 27 ή στις 28 Αυγούστου 2016, ως παίκτης της Βερόνα.

Τόνισε πως δεν είναι συμβόλαιο, αλλά η βάση για μια εκ των υστέρων συζήτηση με την πλευρά της ΑΕΚ για οικονομική συμφωνία.

Τέλος, υπογραμμίστηκε από τον Ολυμπιακό πως το έγγραφο φέρει την υπογραφή του Αλέξη Δέδε, που σήμερα εργάζεται στην ΕΠΟ, όμως τότε ήταν Διευθύνων Σύμβουλος στην ΠΑΕ ΑΕΚ.

Δημητριάδης για Λάζαρο: “Ποδοσφαιρικά νεκρός”!

Στην εκδίκαση ο Λάζαρος!

«Στην ομάδα της καρδιάς του ο Λάζαρος!» (pic)

«Στην ομάδα της καρδιάς του ο Λάζαρος!» (pic)

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Λάζαρος: «Δεν έχω υπογράψει συμβόλαιο”, το κατέθεσε η ΑΕΚ!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.