ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ - ΕΠΟ

Δημητριάδης για Λάζαρο: “Ποδοσφαιρικά νεκρός”!

Η τοποθέτηση του Βασίλη Δημητριάδη άναψε τα αίματα στην εκδίκαση, με τον Έλληνα διεθνή ποδοσφαιριστή να μην την αφήνει ασχολιάστη
Δημητριάδης για Λάζαρο: “Ποδοσφαιρικά νεκρός”!

Άναψαν τα αίματα κατά την διάρκεια της εκδίκασης της υπόθεσης που αφορά την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό για τη μεταγραφή του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου.

Ο Βασίλης Δημητριάδης, ο οποίος δίνει το παρών στην εκδίκαση ως μάρτυρας της Ένωσης τοποθετήθηκε για την μεταγραφή του Λάζαρου στην ΑΕΚ λέγοντας: «Όταν αποκτήσαμε τον Λάζαρο ήταν ποδοσφαιρικά νεκρός. Παρακαλώντας πήρε τηλέφωνο και ήθελε να έρθει στην ΑΕΚ. Και αν έχει ηθική, να πει δημοσίως ποιον έπαιρνε τηλέφωνο».

Ο Έλληνας διεθνής δεν άφησε ασχολίαστα τα όσα είπε ο Δημητριάδης και απάντησε: «Ναι ναι, γονατιστός παρακαλούσα… Νεκρός ποδοσφαιρικά στην Σαμπντόρια, με 300 εκατ. μπάτζετ!».

Λάζαρος: «Δεν έχω υπογράψει συμβόλαιο”, το κατέθεσε η ΑΕΚ!

Στην εκδίκαση ο Λάζαρος!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Δημητριάδης για Λάζαρο: “Ποδοσφαιρικά νεκρός”!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.