ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ - ΕΠΟ

Συγχαρητήρια της ΕΠΟ σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ

Επιστολή τις δύο ομάδες έστειλε ο Ευάγγελος Γραμμένος, για τις προκρίσεις τους στο Τσάμπιονς Λιγκ
Συγχαρητήρια της ΕΠΟ σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ

Συγχαρητήρια στην ομάδα της ΑΕΚ και αυτή του ΠΑΟΚ, για τις προκρίσεις τους στο Τσάμπιονς Λιγκ, έδωσε με επιστολή του ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος. Ο Γραμμένος έστειλε από μία επιστολή στις δύο ομάδες και συγκεκριμένα στους ομολόγους του στους συλλόγους, Ευάγγελο Ασλανίδη (ΑΕΚ) και τον Ιβάν Σαββίδη (ΠΑΟΚ).

Η επιστολή στις δύο ομάδες:

«Εκ μέρους της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, αλλά και του συνόλου του ποδοσφαιρικού κόσμου της χώρας, σας εκφράζω τα θερμά συγχαρητήρια μας για την πρόκριση της ομάδας σας στα play off του Champions League.

Είναι η πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια που οι εκπρόσωποι της Ελλάδας διεκδικούν με αξιώσεις τη συμμετοχή και διάκριση στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, γεμίζοντας χαρά τους Έλληνες φιλάθλους, κυρίως δε έχουν την ευκαιρία να  συνεισφέρουν καταλυτικά, ώστε να αλλάξει  συνολικά η αγωνιστική εικόνα και το διεθνές επίπεδο του ποδοσφαίρου μας.

Θερμά συγχαρητήρια και εύχομαι ανάλογη επιτυχία και στις επικείμενες κρίσιμες διεθνείς υποχρεώσεις της ομάδας σας».

EΠΟ γεμάτη από… προσόντα!

Λιβάια: «Όλοι θέλουν να μας ρίξουν από την κορυφή»

Παράταση για τα διαρκείας του ΠΑΟΚ

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Συγχαρητήρια της ΕΠΟ σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.