ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ - ΕΠΟ

Στηρίζει Γραμμένο η UEFA

Ενημέρωση της ΕΠΟ για τη συνάντηση με τους εκπροσώπους της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας
Στηρίζει Γραμμένο η UEFA

Τη στήριξη στη διοίκηση του Βαγγέλη Γραμμένου εξέφρασαν οι εκπρόσωποι της UEFA, σύμφωνα με την ΕΠΟ.

Ο πρόεδρος της ελληνικής ομοσπονδίας συναντήθηκε την Παρασκευή (12/10) με τους Ζόραν Λάκοβιτς, Άντζελο Ρηγόπουλο και Μάριο Γεωργίου.

Η σχετική ενημέρωση: “Ο πρόεδρος της Ε.Π.Ο. κ. Ευάγγελος Γραμμένος συναντήθηκε σήμερα με τους εκπροσώπους της UEFA κκ. Ζόραν Λάκοβιτς, Άντζελο Ρηγόπουλο και Μάριο Γεωργίου, προκειμένου να συζητηθούν διάφορα εκκρεμή θέματα του ελληνικού ποδοσφαίρου, παρουσία του ανεξάρτητου εμπειρογνώμονα της FIFA κ. Petr Fousek και του εκτελεστικού γραμματέα της Ε.Π.Ο. κ. Αλέξη Δέδε.

Οι εκπρόσωποι της UEFA εξέφρασαν την πλήρη στήριξη της ευρωπαικής ομοσπονδίας στη διοίκηση και το έργο του κ. Γραμμένου, καθώς και στις θεσμικές αλλαγές που έχουν δρομολογηθεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Σε συνέχεια των χθεσινών συναντήσεων τους, οι εκπρόσωποι της UEFA συναντήθηκαν σήμερα και με τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Γεώργιο Βασιλειάδη, με τον οποίο συζήτησαν την εφαρμογή του VAR, το νομοθετικό πλαίσιο κατά των στημένων αγώνων και τις πρωτοβουλίες για την καταπολέμηση της βίας στα γήπεδα, θέματα τα οποία νωρίτερα είχαν τεθεί υπόψιν του προέδρου της Ε.Π.Ο.”.

Λάκοβιτς: «Ήρθαμε για να βοηθήσουμε»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Στηρίζει Γραμμένο η UEFA», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.