ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Σκίμπε: «Δεν έχουμε πολλές πιθανότητες πια»

Ο Γερμανός παραδέχτηκε πως η κατάσταση δύσκολα αντιστρέφεται
Σκίμπε: «Δεν έχουμε πολλές πιθανότητες πια»

Πολύ βαρύ είναι το κλίμα στην Εθνική μετά την ήττα στο Τάμπερε με 2-0. Ο Μίχαελ Σκίμπε στις δηλώσεις του παραδέχτηκε ότι ουσιαστικά η πρωτιά στον όμιλο έχει σχεδόν χαθεί. Τόνισε, όμως, ότι η ομάδα του θα πρέπει να δείξει αντίδραση.

«Προφανώς και τα πράγματα δεν είναι εύκολα. Πρέπει να νικήσουμε με τουλάχιστον δύο γκολ τη Φινλανδία. Δεν έχουμε πολλές πιθανότητες πια. Οι Φινλανδοί έχουν το προβάδισμα».

Για την εικόνα στο χθεσινό ματς: «Οι αντίπαλοί μας ήταν πολύ πιο δυνατοί, ήταν καλύτεροι στη μετάβαση από την άμυνα στην επίθεση. Δε μας βοήθησε που βγήκε ο Σωκράτης. Δεν ξεκινήσαμε καλά στο δεύτερο ημίχρονο και γι’ αυτό δεχτήκαμε το γκολ. Δεν βρεθήκαμε σε καλή κατάσταση. Δεχτήκαμε το δεύτερο γκολ προς το φινάλε του αγώνα, ενώ δε μας δόθηκε και ένα καθαρό πέναλτι. Τίποτα δεν πήγε καλά».

Τέλος, ρωτήθηκε για τον προβληματισμό που υπάρχει πια: «Είμαστε όλοι στενοχωρημένοι που χάσαμε αυτό το ματς. Γνωρίζουμε ότι πλέον τα πράγματα είναι δύσκολα. Σε κάθε περίπτωση στο ποδόσφαιρο πρέπει να στέκεσαι στο ύψος σου και να δείχνεις αντίδραση».

Ήττα με κάτω τα χέρια για την Εθνική…

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σκίμπε: «Δεν έχουμε πολλές πιθανότητες πια»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.