ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Αναστασιάδης: «Να είμαστε αντάξιοι των προηγούμενων επιτυχιών»

Ο Άγγελος Αναστασιάδης αναφέρθηκε στην κλήρωση της Εθνικής για τα προκριματικά του Euro
Αναστασιάδης: «Να είμαστε αντάξιοι των προηγούμενων επιτυχιών»

Ο Άγγελος Αναστασιάδης μίλησε για την κλήρωση της Εθνικής ομάδας στα προκριματικά του Euro 2020 και εμφανίστηκε αισιόδοξος.

Ο προπονητής της Εθνικής Ελλάδας, είπε στις πρώτες του δηλώσεις, ότι θεωρεί πως η ομάδα μπορεί να τα καταφέρει, στον όμιλο με Ιταλία, Βοσνία/Ερζεγοβίνη, Φινλανδία, Αρμενία και Λιχτενστάιν.

Αναλυτικά δήλωσε: «Οφείλουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Το οφείλουμε στους Έλληνες φιλάθλους, να σταθούμε αντάξιοι των επιτυχιών που είχε η Εθνική τα προηγούμενα χρόνια. Πιστεύω σε αυτά τα παιδιά, αλλιώς δε θα ήμουν εδώ.

Δεν υπάρχουν εύκολοι και δύσκολοι αντίπαλοι, όλα εξαρτώνται από την κατάσταση στην οποία θα βρεθούμε εμείς. Πρέπει να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων και να είμαστε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.

Ελπίζω να μην έχουμε ατυχίες και να μείνουμε μακριά από τραυματισμούς, ώστε να παλέψουμε την πρόκριση».

Προκριματικά Euro 2020: Κόντρα σε Ιταλία, Βοσνία, Φινλανδία η Ελλάδα

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αναστασιάδης: «Να είμαστε αντάξιοι των προηγούμενων επιτυχιών»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.