FOOTBALL LEAGUE

Φιλικό αλληλεγγύης μεταξύ Ιωνικού και Λάρισας

Η ομάδα του Ιωνικού εξέδωσε ανακοίνωση για την φιλική αναμέτρηση
Φιλικό αλληλεγγύης μεταξύ Ιωνικού και Λάρισας

Φιλικό παιχνίδι για τους πυρόπληκτους της Αττικής, θα δώσουν η ομάδα της Λάρισας και ο Ιωνικός. Οι δύο ομάδες που ηγείται η οικογένεια Κούγια, αποφάσισαν να δώσουν φιλικό παιχνίδι στην Νίκαια στις 9 Σεπτεμβρίου και τα έσοδα από τον αγώνα να πάνε στους πυρόπληκτους από την καταστροφική φωτιά που στέρησε την ζωή σε 90 περίπου ανθρώπους.

Η ανακοίνωση του Ιωνικού:

«Φιλική αναμέτρηση με… «άρωμα» Σούπερ Λιγκ θα διεξαχθεί στις 09/09 αφού ο Ιωνικός θα αντιμετωπίσει την ομάδα της ΑΕΛ.

Το συγκρότημα του κ. Ανυφαντάκη καλείται να τεστάρει τις δυνάμεις του κόντρα σε έναν πολύ αξιόλογο και δυνατό αντίπαλο, γεγονός που μόνο θετικά μπορεί να αποφέρει στους ποδοσφαιριστές τόσο από αγωνιστική άποψη όσο και από πλευρά εμπειριών.

Ιωνικός και Λάρισα έρχονται αντιμέτωποι σε έναν πολύ σημαντικό φιλικό αγώνα ο οποίος θα λάβει χώρα στο γήπεδο της Νεάπολης στις 9 του Σεπτέμβρη, με ώρα έναρξης 21.00.

Ο Ιωνικός, όμως, ως οργανισμός δεν ξεχνάει ποτέ τις αρχές αλληλεγγύης και ανθρωπισμού που τον διακατέχουν και συμπαραστέκεται στους συνανθρώπους μας που επλήγησαν από την καταστροφική φωτιά.

Για τον λόγο αυτό, δεν θα ισχύσουν τα  εισιτήρια διαρκείας αλλά θα υπάρξει γενική είσοδος 5 ευρώ, με όλα τα έσοδα να δίνονται στους πληγέντες από την φωτιά.

Ραντεβού, λοιπόν, την Κυριακή στις 9 Σεπτεμβρίου και ώρα 21.00 για ένα φιλικό παιχνίδι που θα έχει έντονο χρώμα Α’ εθνικής, αλλά κυρίως για έναν αγώνα που θα χαρακτηρίζεται από έναν «ιερό» σκοπό.

Ας σταθούμε αλληλέγγυοι, ακόμη μια φορά. Είναι το λιγότερο που μπορούμε να πράξουμε».

Φιλική 4άρα για Εθνικό, ξανά έδρα το “Ελ Πάσο”

Στην Καβάλα ο Βρονταράς

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Φιλικό αλληλεγγύης μεταξύ Ιωνικού και Λάρισας», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.