FOOTBALL LEAGUE

Στο «πόδι» η αστυνομία για το ντέρμπι Προοδευτική-Εθνικός

Χωρίς τον κόσμο τους οι Πειραιώτες, έκτακτα μέτρα ασφαλείας και ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις στην αναμέτρηση της Κυριακής (13/1)
Στο «πόδι» η αστυνομία για το ντέρμπι Προοδευτική-Εθνικός

Το ντέρμπι Προοδευτική-Εθνικός… κλέβει την παράσταση από την 14η αγωνιστική του 5ου ομίλου της Γ’ εθνικής την ερχόμενη Κυριακή (13/1).

Το οποίο τελικά θα διεξαχθεί χωρίς την παρουσία οπαδών των φιλοξενουμένων, αλλά με ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

Από επίσημα χείλη αποφασίστηκε η απαγόρευση φίλων των Πειραιωτών στις εξέδρες του γηπέδου στον Κορυδαλλό.

Αντίθετα, η αστυνομική διεύθυνση Πειραιά αποφάσισε την έντονη παρουσία αστυνομικών δυνάμεων, τόσο στους γύρω δρόμους, όσο και εντός των αποδυτηρίων.

Η ενημέρωση των Πειραιωτών

“Αποφάσεις της Ελληνικής Αστυνομίας για τον αγώνα με την Προοδευτική.

Σε συνέχεια της ενημερωτικής ανακοίνωσης σχετικά με τον εκτός έδρας αγώνα της ερχόμενης Κυριακής, 13/1/2019, κόντρα στην Προοδευτική, βλ. https://www.ethnikosfc.org/anakoinosi-enimerosi/,

ενημερώνουμε τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας πως απαγορεύτηκε κι επισήμως η «διάθεση εισιτηρίων» καθώς και η «οργανωμένη και μεμονωμένη μετακίνηση φιλάθλων» του Εθνικού, για λόγους ασφαλείας.

Υπενθυμίζεται πως η Διοίκηση του Εθνικού ΟΦ.Π.Φ. είχε ζητήσει την διάθεση εισιτηρίων καθώς και τη λήψη ιδιαίτερα αυξημένων αστυνομικών μέτρων προστασίας των φιλάθλων της αλλά και της αποστολής της ομάδας.

Κι ενώ το πρώτο αίτημα σχετικά με τα εισιτήρια δεν έγινε δεκτό, για το αίτημα λήψης μέτρων αποφασίστηκε να διατεθούν δυνάμεις/μέσα συνοδείας καθ’ολες τις μετακινήσεις της αποστολής της ομάδας απο και προς το γήπεδο Νίκαιας καθώς και καθ’ολη τη διάρκεια παραμονής της στο γήπεδο.

Παράλληλα, διευκρινίζεται εκ μέρους της Ελληνικής αστυνομίας, πως θα υπάρχουν ιδιαίτερα αυστηροί έλεγχοι στους εισερχόμενους στις αθλητικές εγκαταστάσεις ενώ αστυνομικές δυνάμεις θα βρίσκονται στην κερκίδα πίσω από τον πάγκο του Εθνικού καθώς και σε σημεία που η παρουσία τους κρίνεται απαραίτητη για την προστασία της ομάδας καθώς και των ατόμων που σχετίζονται με αυτή”.

Οι 5 μεταγραφές της Προοδευτικής

Καλλιθέα: Επιβεβαίωση με Μπέλη

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Στο «πόδι» η αστυνομία για το ντέρμπι Προοδευτική-Εθνικός», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κώστας Λάππας

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.