FOOTBALL LEAGUE

Με το «δεξί» Ηρακλής, Ηρόδοτος, ΝΠΣ Βόλος, χαμός στα Σπάτα

Ο «γηραιός» πέρασε από τη Λευκάδα, οι Κρητικοί συνέτριψαν στον Αστέρα Αμαλιάδας, εύκολα οι Βολιώτες τον Απόλλωνα Παραλιμνίου, «γεμάτο» 1-1 ανάμεσα σε Αήττητο και Εθνικό
Με το «δεξί» Ηρακλής, Ηρόδοτος, ΝΠΣ Βόλος, χαμός στα Σπάτα

Το πρώτο βήμα για την άνοδό του στη Football League πραγματοποίησε ο Ηρακλής που έφυγε με το διπλό από τη Λευκάδα, επικρατώντας με 2-0 του Τηλυκράτη.

Το πρώτο μέρος ήταν κακό. Καμία από τις δύο ομάδες δεν κατάφερε να πραγματοποιήσει κάποια αξιόλογη φάση. Στην επανάληψη ο Ηρακλής ήταν καλύτερος και στο 84′ έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Τάι, η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και στην επαναφορά της ο Παναγιωτούδης την έστειλε με δυνατό σουτ στα δίχτυα. Ένα λεπτό αργότερα, μία κόντρα επίθεση και μία εξαιρετική ατομική προσπάθεια του Τάι, ήταν αρκετή για να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα.

ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ (Ανδρέας Παντζιαράς): Καραγκούνης, Καταγής, Παναγιωτόπουλος, Ιασωνίδης, Πετράκος, Περιστέρης, Κτενάς, Γραμματικόπουλος, Γκίκα, Καλογέρης, Φέτσης.

ΗΡΑΚΛΗΣ (Σπύρος Μπαξεβάνος): Βοσνιάδης, Καραντασιάδης, Γιαννίτσης, Ρεβυθόπουλος, Κυριακίδης, Καζναφέρης, Παναγιωτούδης, Τάι (87΄ Κωστούλας), Παπαδόπουλος (74΄ Αμαραντίδης), Πτηνόπουλος (74΄ Ντε Σμεντ), Ρόβας.

Με Γκαλίτσιο ο ΝΠΣ Βόλος

Ο Απόλλων Παραλιμνίου ξεκίνησε ως αουτσάϊντερ τη διαδικασία των μπαράζ ανόδου, ο ΝΠΣ Βόλος ως φαβορί και εντός αγωνιστικού χώρου φάνηκε η διαφορά. Οι Βολιώτες επικράτησαν με 1-0 χάρη σε γκολ του Γκαλίτσιου στο 29΄ με κεφαλιά, το οποίο και έκανε την διαφορά εν τέλει ανάμεσα στις δύο ομάδες. Η ομάδα του Χουάν Φεράντο έδειξε ότι βρίσκεται μια σκάλα πάνω από τους Σερραίους και ότι πολύ δύσκολα θα χάσουν το τρένο της ανόδου στη Football League.

ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ (Χουάν Φεράντο): Μπουργάνης, Ντεντάκης, Ουνγιαλίδης, Δημόπουλος, Γκαλίτσιος, Δεμιρτζόγλου (70΄ Ηλιόπουλος), Πέντα (85΄ Πιαστόπουλος), Καμπαγέρο, Μάντζης (75΄ Ντόσης), Πίτου Γκαρσία, Μελισσόπουλος (66΄ Μηλιώτης).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ (Παύλος Δημητρίου): Γουναρίδης, Πολυζωίδης, Τάκας, Μερεσιώτης, Κουτζαβασίλης, Δέντσας, Τριανταφύλλου (66΄ Μεταλλίδης), Ναλμπάντης (88΄ Κουλτσιάκης), Τσομαχασβίλι (69΄ Τσαούσης), Λιάρας, Γαϊδαρτζής.

Εντυπωσιακός ο Ηρόδοτος, «σκόρπισε» τον Αστέρα Αμαλιάδας

Απίστευτη εμφάνιση για τον Ηρόδοτο που δεν άφησε περιθώρια στον Αστέρα να διεκδικήσει κάτι καλό. Η ομάδα του Μανώλη Παπαματθαιάκη ήταν εξαιρετική και έδειξε με το «καλημέρα» ότι θα πρωταγωνιστήσει στη μάχη της ανόδου. Αντίθετα, η ομάδα της Αμαλιάδας βρέθηκε σε πολύ κακή μέρα, με τους περισσότερους ποδοσφαιριστές του Σούλη Παπαδόπουλου να μην μπαίνουν ποτέ στο ματς.

Οι ισορροπίες άλλαξαν στο 54′ όταν ο Ρόβας, αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη, για μαρκάρισμα στο Μελισσόπουλο. Το αριθμητικό πλεονέκτημα αξιοποίησαν στο έπακρο οι Κρητικοί, με τον Ετόφ να ανοίγει το σκορ στο 63′ με κεφαλιά, με τον Τσάμη να κάνει λάθος εκτίμηση. Στο 66′ ο Φραγκουλάκης από το σημείο του πέναλτι διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Στο 80′ η Αμαλιάδα έμεινε με 9 παίκτες λόγω απευθείας κόκκινης του Μαρουκάκη, δευτερόλεπτα μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο. Στο 82′ ο Ετόφ με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

ΗΡΟΔΟΤΟΣ (Μανώλης Παπαματθαιάκης): Κασμερίδης, Προβυδάκης, Μπάμπης, Γιαλούσης, Κανδηλάκης, Κασαπάκης (70′ Καρατζάογλου), Αργκιλέσι (89′ Φουκαράκης), Φραγκουλάκης, Μωραΐτης (87′ Καργιωτάκης), Μελισσόπουλος (83′ Γαρεφαλλάκης), Ετόφ.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ(Σούλης Παπαδόπουλος): Τσάμης, Μπουντόπουλος, Παπαδόπουλος, Ρόβας, Κασνέτσι (68′ Μπούζουρας), Ν’Γκουέμ, Παγώνης, Μπανούσης, Μπαρμπαρούσης (78′ Μαρουκάκης), Κέρι, Τόρες.

Επεισοδιακή ισοπαλία στα Σπάτα

Σε μία αναμέτρηση που στιγματίστηκε από επεισόδια ανάμεσα στα ΜΑΤ και τους οπαδούς του Εθνικού, ο Αήττητος έμεινε στο 1-1 με την ομάδα του Πειραιά, σε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και είχαν ευκαιρίες με τους Κατσικογιάννη και Κωστόπουλο. Στο 23′ μάλιστα απείλησαν με τον Φαρινόλα να βγάζει κάθετη στον Κρητικό και τον Σικαλιά να διώχνει σε κόρνερ. Κόντρα στη ροή του ματς, ο Εθνικός άνοιξε το σκορ.

Στο 34′ το σουτ του Παυλάκη σταμάτησε στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Κατσικοκέρης σε άδειο τέρμα έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Αλλά δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του πρώτου μέρους ο Νικλητσιώτης με απευθείας εκτέλεση φάουλ έφερε το ματς στα ίσια.

Στην επανάληψη ο ρυθμός έπεσε. Αρκετές δυνατές μονομαχίες ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές. με τον Παυλάκη να έχει δύο σημαντικές φάσεις για το γκολ της νίκης, αλλά τελικά το 1-1 να μένει μέχρι το φινάλε.

ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ (Πάρης Κωνσταντακόπουλος): Μιχελής, Μουστάκης, Βιδάλης (78′ Κολλαράς), Κωστόπουλος, Χριστοφιλέας, Ρουσσάκης, Νικλητσιώτης (65′ Καλογέρης), Κατσικογιάννης (69′ Ηρακλής), Κρητικός, Τσιλιγγίρης, Φαρινόλα.

ΕΘΝΙΚΟΣ(Νίκος Κουρμπανάς): Σικαλιάς, Στασινός, Βλάχος, Κρητικός, Ρούσσης (43′ λ.τρ. Πεχλιβανίδης), Κατίδης, Δωματάς (89′ Μακρυγιάννης), Τεγούσης, Κατσικοκέρης, Γκέσιος (78′ Μάναλης), Παυλάκης.

1ος ΟΜΙΛΟΣ
Τηλυκράτης Λευκάδας- Ηρακλής 0-2
ΝΠΣ Βόλος- Απόλλων Παραλιμνίου 1-0

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (1 αγώνας)
1. Ηρακλής 3
2. ΝΠΣ Βόλος 3
——————–
3. Απόλλων Παραλιμνίου 0
4. Τηλυκράτης 0

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (2/5, 17:00)
Ηρακλής- ΝΠΣ Βόλος
Απόλλων Παραλιμνίου- Τηλυκράτης Λευκάδας

2ος ΟΜΙΛΟΣ
Ηρόδοτος- Αστέρας Αμαλιάδας 3-0
Αήττητος Σπάτων- Εθνικός 1-1

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (1 αγώνας)
1. Ηρόδοτος 3
2. Εθνικός 1
——————–
3. Αήττητος Σπάτων 1
4. Αστέρας Αμαλιάδας 0

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (2/5, 17:00)
Αστέρας Αμαλιάδας- Αήττητος Σπάτων
Εθνικός- Ηρόδοτος

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Με το «δεξί» Ηρακλής, Ηρόδοτος, ΝΠΣ Βόλος, χαμός στα Σπάτα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κώστας Λάππας

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.