ΓΑΛΛΙΑ

«Καταθέτει πρόταση για τον Έρικσεν η Παρί Σεν Ζερμέν»

Οι πρωταθλητές Γαλλίας είναι έτοιμοι να κάνουν πρόταση για τον Δανό μέσο
«Καταθέτει πρόταση για τον Έρικσεν η Παρί Σεν Ζερμέν»

Ακόμα με ένα μεταγραφικό «μπαμ» θέλει να πραγματοποιήσει η Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Κρίστιαν Έρικσεν.

Όπως αναφέρει ο αγγλικός Τύπος, οι πρωταθλητές Γαλλίας είναι έτοιμοι να καταθέσουν μέχρι το τέλος μεταγραφικής περιόδου, ένα ποσό μεγαλύτερο από τα 100 εκατομμύρια ευρώ προκειμένου να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

Αξίζει να αναφερθεί πώς ο Δανός που ήταν από τους κορυφαίους παίκτες της εθνικής του ομάδας στο Μουντιάλ της Ρωσίας, ενδιαφέρει έντονα και τη Ρεάλ Μαδρίτης η οποία έχει εκφράσει τη θέληση της για να τον αποκτήσει, ωστόσο οι απαιτήσεις των «πετεινών» σίγουρα δεν θα είναι μικρές.

Φυσικά σε όλα αυτά θα παίξει ρόλο και η θέληση του ποδοσφαιριστή, ο οποίος μπορεί μετά από πέντε χρόνια στην Αγγλία να θέλει να δοκιμάσεις κάτι νέο στην καριέρα του και σίγουρα η προοπτική της Παρί με τους νέους παίκτες που έχει στο ρόστερ της είναι κάτι που δεν αφήνει κανέναν αδιάφορο.

Αν φυσικά οι πρωταθλητές Γαλλίας καταφέρουν να πετύχουν και αυτό το deal τότε θα μιλάμε για μία πολύ ισχυρή κίνηση, που αυξάνει σε μεγάλο βαθμό τις πιθανότητες για διάκριση στο Champions League της γαλλικής ομάδας.

Η Γαλατά ενδιαφέρεται για τον Μήτρογλου

Με το δεξί η Λιόν, «γκέλα» για Μπορντό

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο ««Καταθέτει πρόταση για τον Έρικσεν η Παρί Σεν Ζερμέν»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.