ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Κι άλλους… Σάντσο ψάχνει η Ντόρτμουντ

Ακόμα ένα παίκτη της Σίτι «κοιτάνε» οι Βεστφαλοί
Κι άλλους… Σάντσο ψάχνει η Ντόρτμουντ

Έχοντας πετύχει… λαβράκι με την απόκτηση του Τζέιντον Σάντσο από τις ακαδημίες της Μάντσεστερ Σίτι, η Μπορούσια Ντόρτμουντ έχει βάλει στο στόχαστρο ακόμα ένα νεαρό ποδοσφαιριστή από τις ακαδημίες των «πολιτών».

Συγκεκριμένα, τα ΜΜΕ της Αγγλίας κάνουν γνωστό πως οι Γερμανοί θέλουν να αποκτήσουν τον Φιλ Φόντεν, που έχει αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις, στις ευκαιρίες που του έχουν δοθεί μέχρι τώρα από τον Πεπ Γκουαρντιόλα.

Το συμβόλαιο του 18χρονου έχει διάρκεια μέχρι το 2020, ωστόσο με την κατάλληλη πρόταση όλα μπορούν να συμβούν, αφού υπάρχει και το «χαρτί» του Σάντσο, αφού οι δύο τους είναι πολύ καλοί φίλοι.

Φυσικά οι δυσκολίες είναι αρκετές, αφού ο Καταλανός τεχνικός έχει τονίσει πως τον υπολογίζει και σιγά σιγά θα του δώσει περισσότερο χρόνο συμμετοχής.

Πυρά κατά Λεβ και παικτών

Αλκάθερ: «Στη Γερμανία βρήκα ξανά τη χαρά του ποδοσφαίρου»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κι άλλους… Σάντσο ψάχνει η Ντόρτμουντ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.