ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Η Γιουνάιτεντ στους μνηστήρες του Σωκράτη

Την Μ. Πέμπτη δημοσιεύματα από την Ιταλία έκαναν λόγο για ενδιαφέρον της Γιουβέντους για τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο. Μάλιστα ανέφεραν πως το προηγούμενο πέρασμά του από το Καμπιονάτο ενδέχεται να παίξει ρόλο στην απόφασή του. Ωστόσο σύμφωνα με τους Γερμανούς, ο Έλληνας στόπερ βρίσκεται στο στόχαστρο και άλλων μεγάλων κλαμπ της Ευρώπης, μεταξύ των οποίων και...
Η Γιουνάιτεντ στους μνηστήρες του Σωκράτη

Την Μ. Πέμπτη δημοσιεύματα από την Ιταλία έκαναν λόγο για ενδιαφέρον της Γιουβέντους για τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο. Μάλιστα ανέφεραν πως το προηγούμενο πέρασμά του από το Καμπιονάτο ενδέχεται να παίξει ρόλο στην απόφασή του.

Ωστόσο σύμφωνα με τους Γερμανούς, ο Έλληνας στόπερ βρίσκεται στο στόχαστρο και άλλων μεγάλων κλαμπ της Ευρώπης, μεταξύ των οποίων και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει το «Κίκερ», που όπως αναφέρει η Ντόρτμουντ μετά από τις ανανεώσεις των Ρόις και Πίστσεκ βάσει σε πρώτο πλάνο την υπόθεση του Παπασταθόπουλου.

Όπως σημειώνεται ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος έχει δύο δρόμους μπροστά του, αν επιλέξει να μείνει στη Γερμανία και την Ντόρτμουντ. Σίγουρα θα είναι κερδισμένος οικονομικά ενώ θα υπάρχει πάντα και η προοπτική του τίτλου. Από την άλλη θα παραμένει η αβεβαιότητα μετά από τις αλλαγές στην ομάδα.

Ο Παπασταθόπουλος μετρά πλέον επτά χρόνια στη Γερμανία (με Βέρντερ και Ντόρμουντ), έχει περάσει από την Ιταλία και πλέον η Αγγλία μοιάζει κάτι σας απωθημένο (κάτι που είχε αποκαλύψει ο Agent Greek στο Sportime.gr). Ειδικά όταν στο κάδρο μπαίνει ένα κορυφαίο κλαμπ όπως η Γιουνάιτεντ και κατ’ επέκταση ο Ζοζέ Μουρίνιο.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Η Γιουνάιτεντ στους μνηστήρες του Σωκράτη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Σπύρος Βασιλείου

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.