ΙΣΠΑΝΙΑ

«Έτοιμος να δώσει 300 εκατομμύρια ευρώ για τον Νεϊμάρ ο Πέρεθ»

Απίστευτα ποσά για τον Βραζιλιάνο επιθετικό της Παρί Σεν Ζερμέν
«Έτοιμος να δώσει 300 εκατομμύρια ευρώ για τον Νεϊμάρ ο Πέρεθ»

Τριγμούς φαίνεται ότι έχει φέρει στη Ρεάλ Μαδρίτης η ήττα στον τελικό του Super Cup Ευρώπης από την Ατλέτικο Μαδρίτης και ο Φλορεντίνο Πέρεθ είναι έτοιμος να αντιδράσει.

Ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης ψάχνει απελπισμένα τον παίκτη που θα κάνει τη διαφορά και θα κάνει ξανά ανταγωνιστική την πρωταθλήτρια Ευρώπης.

Αυτόν σύμφωνα με ισπανικά Μέσα, τον έχει βρει στο πρόσωπο του Νεϊμάρ και είναι διατεθειμένος να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη για να ντύσει τον Βραζιλιάνο στα χρώματα της ισπανικής ομάδας.

Όπως γίνεται γνωστό λοιπόν ο Πέρεθ είναι έτοιμος να βγάλει από τα ταμεία της «βασίλισσας» 300 εκατομμύρια ευρώ και να δελεάσει την Παρί Σεν Ζερμέν, προκειμένου να αποσπάσει το πολυπόθητο «ναι» από τους πρωταθλητές Γαλλίας.

Τα ποσά σίγουρα έχουν αρχίσει και ξεφεύγουν και αν κάτι τέτοιο γίνει πραγματικότητα, θα δούμε για ακόμη μία φορά την ακριβότερη μεταγραφή του κόσμου να «σπάει» όλα τα ρεκόρ.

Βαράν: «Μου την δίνει να με συγκρίνουν με τον Ράμος»

Πέντε επιθετικοί στη λίστα της «βασίλισσας» (pic)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο ««Έτοιμος να δώσει 300 εκατομμύρια ευρώ για τον Νεϊμάρ ο Πέρεθ»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.