ΙΣΠΑΝΙΑ

Ζήτησε να φύγει από την Ατλέτικο ο Φιλίπε Λουίς

Αβέβαιο θεωρείται το μέλλον του Φιλίπε Λουίς στην Ατλέτικο Μαδρίτης, αφού φέρεται να ζήτησε από τους ιθύνοντες της ομάδας της Μαδρίτης να τον αφήσουν να μετακομίσει στο Παρίσι. Σύμφωνα με τη «Marca» o 33χρονος αμυντικός έχει στα χέρια του μια καλή πρόταση από την Παρί Σεν Ζερμαίν, η οποία αφορά σε συνεργασία για τα επόμενα...
Ζήτησε να φύγει από την Ατλέτικο ο Φιλίπε Λουίς

Αβέβαιο θεωρείται το μέλλον του Φιλίπε Λουίς στην Ατλέτικο Μαδρίτης, αφού φέρεται να ζήτησε από τους ιθύνοντες της ομάδας της Μαδρίτης να τον αφήσουν να μετακομίσει στο Παρίσι.

Σύμφωνα με τη «Marca» o 33χρονος αμυντικός έχει στα χέρια του μια καλή πρόταση από την Παρί Σεν Ζερμαίν, η οποία αφορά σε συνεργασία για τα επόμενα τρία χρόνια με αποδοχές υψηλότερες από εκείνες που του δίνουν οι «ροχιμπλάνκος».

Αν και το συμβόλαιο του Βραζιλιάνου άσου εκπνέει το καλοκαίρι του 2019, εκείνος φαίνεται πως επιθυμεί να αποχωρήσει από την πρωτεύουσα της Ισπανίας. Το γεγονός πως ο Ντιέγκο Σιμεόνε δείχνει να προτιμά τον Λούκας Ερνάντεθ για το αριστερό άκρο της άμυνας δε, πιθανότατα έχει συμβάλει στην επιθυμία του Λουίς.

Οι διοικούντες την Ατλέτικο δεν θα ήθελαν να αφήσουν έναν αξιόπιστο αμυντικό να φύγει. Όπως αναφέρει όμως το ρεπορτάζ της μαδριλένικης εφημερίδας, δεν θα σταθούν εμπόδιο στον 33χρονο, ο οποίος ψάχνει το τελευταίο καλό συμβόλαιο στην καριέρα του.

Φοβερή απόκρουση του Μπουφόν! (vid)

«Έτοιμος να δώσει 300 εκατομμύρια ευρώ για τον Νεϊμάρ ο Πέρεθ»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ζήτησε να φύγει από την Ατλέτικο ο Φιλίπε Λουίς», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.