ΙΤΑΛΙΑ

Δεν τρελάθηκαν οι Ιταλοί με το ντεμπούτο του Ρονάλντο

Σε μέτρια επίπεδα η πρώτη του εμφάνιση με την φανέλα της Γιουβέντους
Δεν τρελάθηκαν οι Ιταλοί με το ντεμπούτο του Ρονάλντο

Η πρώτη παρουσία του Κριστιάνο Ρονάλντο σε επίσημο ματς με την Γιουβέντους, αποδείχθηκε… αδιάφορη. Ολόκληρη η Ιταλία περίμενε πως και πως την αναμέτρηση με την Κίεβο, η οποία ήταν συναρπαστική σε εξέλιξη. Το ντεμπούτο του CR7 όμως δεν ήταν και τόσο συναρπαστικό…

Όχι ότι έπαιξε άσχημα, αλλά δεν έκανε την διαφορά στο ματς και δεν κατάφερε να σκοράρει. Θα χρειαστεί προφανώς χρόνο για να προσαρμοστεί στην νέα του ομάδα, αλλά τα ιταλικά ΜΜΕ στα σχόλιά τους, εμφανίστηκαν… χαλαρά στην παρουσία του Πορτογάλου.

Δεν ξετρελάθηκαν, αλλά δεν απογοητεύτηκαν κιόλας, με την πρώτη εμφάνιση του πρώην άσου της Ρεάλ, να χαρακτηρίζεται… αδιάφορη.

«Ντεμπούτο χωρίς γκολ για τον Ρονάλντο, καθοριστικός ο Μπερναρντέσκι στο 93′. Κριστιάνο Καλωσόρισες στην Ιταλία, το κοινό ενθουσιάστηκε, όμως εδώ τα παιχνίδια δεν είναι ποτέ εύκολα», σχολίασε χαρακτηριστικά η Gazzetta dello Sport, με την Repubblica να αναφέρει:

«Ο Ρονάλντο έπαιξε καλά, αλλά ο Μπερναρντέσκι ήταν εκείνος που έκρινε το παιχνίδι. Έπαιξε καλά αρχίζοντας από την αριστερή πλευρά και συγκλίνοντας προς το κέντρο. Κάτι παρόμοιο με αυτό που κάνει ο Ντιμπάλα, αλλά από την άλλη πλευρά».

Από την πλευρά της, η Corriere dello Sport στάθηκε περισσότερο στον Μπερναρντέσκι που έδωσε την νίκη στην «Μεγάλη Κυρία», ενώ η Stampa, τόνισε πως ήταν αναμενόμενα δύσκολο το ντεμπούτο του Ρονάλντο.

«Ντεμπούτο με δύο γκολ τουλάχιστον έχει να συμβεί από το 1998, αλλά αυτό είναι το λιγότερο για τη Γιούβε, που θα πρέπει να βρει ισορροπία με τον Ρονάλντο στο γήπεδο. Ο Πορτογάλος τα έδωσε όλα για να αφήσει το στίγμα του, αλλά γρήγορα κατάλαβε ότι η Serie A δεν είναι La Liga».

Τέλος, η Giornale υπογράμμισε: «Ακόμα και με τον Ρονάλντο, η Γιουβέντους υπέφερε, αλλά νίκησε την Κιέβο χωρίς κάποιο γκολ από τον CR7».

Και στο τέλος νικά η Γιούβε του Κριστιάνο! (vid)

Καθησυχαστικά τα νέα για τον Σορεντίνο

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Δεν τρελάθηκαν οι Ιταλοί με το ντεμπούτο του Ρονάλντο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.