ΙΤΑΛΙΑ

Σορεντίνο: «Με… βρήκε καλά ο Ρονάλντο» (pic)

Ο Στέφανο Σορεντίνο τραυματίστηκε το Σάββατο (18/08) στο παιχνίδι της Κιέβο Βερόνα με τη Γιουβέντους στην πρεμιέρα της Serie A. Στο ντεμπούτο του Κριστιάνο Ρονάλντο με τη «Μεγάλη Κυρία», ο Ιταλός γκολκίπερ τραυματίστηκε στο 86ο λεπτό της αναμέτρησης μετά το χτύπημα του «CR7, με αποτέλεσμα να μείνει κενή η εστία του 39χρονου και να κάνει...
Σορεντίνο: «Με… βρήκε καλά ο Ρονάλντο» (pic)

Ο Στέφανο Σορεντίνο τραυματίστηκε το Σάββατο (18/08) στο παιχνίδι της Κιέβο Βερόνα με τη Γιουβέντους στην πρεμιέρα της Serie A.

Στο ντεμπούτο του Κριστιάνο Ρονάλντο με τη «Μεγάλη Κυρία», ο Ιταλός γκολκίπερ τραυματίστηκε στο 86ο λεπτό της αναμέτρησης μετά το χτύπημα του «CR7, με αποτέλεσμα να μείνει κενή η εστία του 39χρονου και να κάνει ο Μπερναντέσκι το τελικό 3-2 για τους φιλοξενούμενους.

Ο πρώην πορτιέρο της ΑΕΚ αποκόμισε από το χτύπημα μια σπασμένη μύτη και ένα κολάρο.

«Ευχαριστώ για τα μηνύματα συμπαράστασης, στοργής και εκτίμησης. Είμαστε ένα φανταστικό γκρουπ και χθες αγγίξαμε την έκπληξη: την ώρα που ο CR7 με βρήκε καλά», έγραψε στο twitter o Σορεντίνο ανεβάζοντας μια φωτογραφία με τα νέα του… αξεσουάρ.

Καθησυχαστικά τα νέα για τον Σορεντίνο

Δεν τρελάθηκαν οι Ιταλοί με το ντεμπούτο του Ρονάλντο

Συμφώνησε να μείνει στην Ίντερ ο Ικάρντι

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σορεντίνο: «Με… βρήκε καλά ο Ρονάλντο» (pic)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.