ΙΤΑΛΙΑ

«Ο Ρονάλντο θα πάει στις ΗΠΑ το 2020»

Ισπανός δημοσιογράφος επικαλείται πως ο Πορτογάλος θα αφήσει την Γιουβέντους σε δύο χρόνια
«Ο Ρονάλντο θα πάει στις ΗΠΑ το 2020»

Μπορεί ο Κριστιάνο Ρονάλντο να έχει υπογράψει τετραετές συμβόλαιο με την Γιουβέντους, αλλά δημοσίευμα ενός Ισπανού δημοσιογράφου αναφέρει πως σε δύο χρόνια θα αποχωρήσει και θα πάει στις ΗΠΑ για να παίξει στο MLS!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ των Ισπανών και του Don Balon, ο Ρονάλντο θέλει το 2020 να πάει σε δύο χρόνια στις ΗΠΑ για να συνεχίσει εκεί την καριέρα του, με την ομάδα του Ορλάντο να φέρεται να είναι ο βασικός υποψήφιος για να τον αποκτήσει!

Ο μάνατζερ του Πορτογάλος, Ζόρζε Μέντες, είχε τονίσει πως η Γιούβε θα είναι η τελευταία του ομάδα στην Ευρώπη, με το «φλερτ» να έχει αρχίσει προ πολλού με ομάδες του MLS. Το μόνο θέμα βέβαια είναι πως στις ΗΠΑ υπάρχει και η εκδίκαση της υπόθεσης της σεξουαλικής κακοποίησης στην Κάθριν Μαγιόργκα, όπου αν αυτή δεν κυλήσει ομαλά, τότε όλα τα σχέδια που έχει, θα πάνε στράφι.

Ωστόσο, δεν δείχνει να τον πτοεί αυτή η ιστορία και όπως λένε οι Ισπανοί, η ομάδα του Ορλάντο προσφέρει στον άσο της Πορτογαλίας 50 εκατομμύρια δολάρια τον χρόνο, αλλά και την δυνατότητα να γίνει ιδιοκτήτης της ομάδας στο μέλλον, κάτι που έχει κάνει ήδη ο Ντέιβιντ Μπέκαμ στο Μαϊάμι.

Ο Μέντες μάλιστα φέρεται να έχει δώσει το «ΟΚ» για την μετακόμιση του CR7 και αν και ο ίδιος ως το 2020 θέλει να φύγει, τότε η μεταγραφή του θα πρέπει να θεωρηθεί σίγουρη.

«Ο Ρονάλντο πλήρωσε την Μαγιόρκα, αλλά είναι αθώος!»

Οι ευχές της Γιουβέντους στον Τιερί Ανρί (pic)

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο ««Ο Ρονάλντο θα πάει στις ΗΠΑ το 2020»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.