ΙΤΑΛΙΑ

Κριστιάνο Ρονάλντο: Πανηγύρισε τον 26ο τίτλο του σε 4 χώρες

O Κριστιάνο Ρονάλντο έκρινε το ιταλικό Σούπερ Καπ, καθώς η δική του κεφαλιά στο 61’ κόντρα στη Μίλαν ήταν αρκετή ώστε να χαρίσει το όγδοο τρόπαιο στη Γιουβέντους και ακόμη έναν προσωπικό του τίτλο. Ο 33χρονος σταρ αφού κατέκτησε τα..πάντα με τη Ρεάλ Μαδρίτης, συνεχίζει την συλλογή και στους «μπιανκονέρι» και πλέον μετρά 26 τρόπαια σε...
Κριστιάνο Ρονάλντο: Πανηγύρισε τον 26ο τίτλο του σε 4 χώρες

O Κριστιάνο Ρονάλντο έκρινε το ιταλικό Σούπερ Καπ, καθώς η δική του κεφαλιά στο 61’ κόντρα στη Μίλαν ήταν αρκετή ώστε να χαρίσει το όγδοο τρόπαιο στη Γιουβέντους και ακόμη έναν προσωπικό του τίτλο.

Ο 33χρονος σταρ αφού κατέκτησε τα..πάντα με τη Ρεάλ Μαδρίτης, συνεχίζει την συλλογή και στους «μπιανκονέρι» και πλέον μετρά 26 τρόπαια σε Πορτογαλία, Αγγλία, Ισπανία και Ιταλία.

Μάλιστα, συνέχισε το εντυπωσιακό σερί που έχει στη συγκεκριμένη διοργάνωση, μιας και το έχει κατακτήσει και στις τέσσερις ομάδες που έχει αγωνιστεί. Η αρχή έγινε το 2002 με τη Σπόρτινγκ Λισσαβώνας, ενώ ακολούθησαν οι κατακτήσεις με τις Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (2007, 2008) και Ρεάλ Μαδρίτης (2013, 2018), πριν το φετινό επί ιταλικού εδάφους.

Γιουβέντους: Η απονομή του Σούπερ Καπ (vid)

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κριστιάνο Ρονάλντο: Πανηγύρισε τον 26ο τίτλο του σε 4 χώρες», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.