ΙΤΑΛΙΑ

Με ελικόπτερο έφυγε από το ξενοδοχείο ο Κριστιάνο Ρονάλντο

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ της Γιουβέντους αποδεικνύει ότι ξέρει να… τιμάει τον τίτλο του!
Με ελικόπτερο έφυγε από το ξενοδοχείο ο Κριστιάνο Ρονάλντο

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ένας πραγματικός σταρ και το αποδεικνύει σε κάθε ευκαιρία που του δίνεται, όπως φάνηκε και από την αναχώρησή του από την Καλαμάτα.

Με τον τρόπο που πήγε στο ξενοδοχείο της μεσσηνιακής πόλης, έτσι κι αποχώρησε, δηλαδή με ελικόπτερο. Αντί να πάει με αυτοκίνητο έως το αεροδρόμιο της Καλαμάτας, όπου τον περίμενε το ιδιωτικό του τζετ, πήγε με ελικόπτερο, όπως ακριβώς είχε έρθει. Μάλιστα στην άφιξή του είχε ενημερώσει τους ανθρώπους του ξενοδοχείου, ότι θα ήθελε να είναι το ελικόπτερο έτοιμο ανά πάσα στιγμή, αφού θα χρειαζόταν να ταξιδέψει από Καλαμάτα για Ιταλία, ώστε να κλείσει η μεταγραφή. Εν τέλει δεν χρειάστηκε, αφού ο πρόεδρος της Γιουβέντους ήρθε αυτός στην Καλαμάτα.

Τώρα, αποχώρησε με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, κάτι που αποκάλυψε ο Ιταλός δημοσιογράφος, Αλεσάντρο Αλκιάτο, μέσω του λογαριασμού του στο twitter.

Δείτε το βίντεο:

Σπαλέτι: «Μόνο ο Πέρισιτς μπορεί να συγκριθεί με τον Ρονάλντο»

Πουλήθηκαν 520.000 μπλουζάκια του Ρονάλντο σε 24 ώρες (pic, vid)

Τη Δευτέρα η παρουσίαση του Ρονάλντο

Η μεταγραφή του Ρονάλντο προκαλεί πρόβλημα στην κυκλοφορία του Fifa 19

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Με ελικόπτερο έφυγε από το ξενοδοχείο ο Κριστιάνο Ρονάλντο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.