ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Γκολ η Κέρκυρα, δοκάρια η Νίκη

Με γκολ του Στέλιου Κρητικού οι «Φαίακες» επικράτησαν 1-0 στο Πανθεσσαλικό
Γκολ η Κέρκυρα, δοκάρια η Νίκη

Το γκολ του Στέλιου Κρητικού στο 20ό λεπτό (πλασέ μετά από φάουλ του Κόντου) χάρισε στην Κέρκυρα τη νίκη με 1-0 επί της Νίκης Βόλου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο (7ος όμιλος).

Οι «Φαίακες» είχαν ακόμη μία καλή ευκαιρία στο α’ ημίχρονο, ενώ στο 56’ ο Ζορμπάς αποδείχθηκε άστοχος στο σουτ που επιχείρησε από το σημείο του πέναλτι.

Η Κέρκυρα απείλησε ξανά με τον Σ. Κρητικό στο 58’ και ένα λεπτό αργότερα ο Ν. Κρητικός πήρε τη σκυτάλη των αξιόλογων φάσεων.

Η Νίκη Βόλου βελτιώθηκε με την είσοδο των Δωματά-Ιορδανίδη και άγγιξε την ισοφάριση στο 73ο λεπτό, όταν το φάουλ του Μέτσε σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Κουτζαβασίλη.

Ένα τέταρτο αργότερα ο Ιορδανίδης έπιασε ένα δυνατό σουτ από το ύψος της περιοχής και έστειλε την μπάλα στο αριστερό δοκάρι της Κέρκυρας, η οποία είχε την τύχη με το μέρος της και απέκτησε τον πρώτο λόγο για την πρόκριση, αν κρίνει κανείς από το γεγονός ότι υποδέχεται Ξάνθη και ΟΦΗ.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: Αποστολίδης, Καρτσαμπάς, Φάμπιο, Μετούσι, Μέτσε, Καντούτσης, Μακενγκό, Παπαδόπουλος Θ., Κέρι, Βουκομάνοβιτς (61′ Δωματάς), Ρόβας (67′ Ιορδανίδης).

ΚΕΡΚΥΡΑ: Κουτζαβασίλης, Αναστασίου, Σπίνουλας, Βέρτζος, Ιωάννου, Αναστασόπουλος, Κρητικός Ν., Κρητικός Σ., Κόντος (60′ Βίλα), Σιατραβάνης (90′ Αποστολίδης), Ζορμπάς (80′ Ινάσιο).

Κύπελλο Ελλάδας: Το πανόραμα των ομίλων

Ντέρμπι χωρίς… αφεντικό!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Γκολ η Κέρκυρα, δοκάρια η Νίκη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.