ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Παναχαϊκή-ΠΑΟΚ: «Ποδαρικό» με σκορ πρόκρισης

Στην Πάτρα για βήμα... πρόκρισης οι Θεσσαλονικείς
Παναχαϊκή-ΠΑΟΚ: «Ποδαρικό» με σκορ πρόκρισης

«Ποδαρικό» στο 2019 με θετικό αποτέλεσμα θέλει να κάνει ο ΠΑΟΚ σήμερα κόντρα στην Παναχαϊκή εκτός έδρας (17:00 CosmoteSport1) για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος.

Η προετοιμασία του Δικεφάλου ολοκληρώθηκε χθες με προπόνηση στο γήπεδο της Τούμπας, με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να ανακοινώνει μετά το τέλος της την αποστολή για το επικείμενο παιχνίδι. Η τελευταία μέρα προπονήσεων ήταν αφιερωμένη στην τακτική.

Στον περιορισμένο χώρο που είχε το αγωνιστικό τμήμα στο γήπεδο της Τούμπας, λόγω του χιονιού, δούλεψε πάνω στην τακτική ενόψει της μάχης της Πάτρας μέσα από διάφορες ασκήσεις και δίτερμα, ενώ έμφαση δόθηκε και στις στημένες φάσεις.

Στην αποστολή του ΠΑΟΚ επέστρεψε ο Δημήτρης Πέλκας, ο οποίος αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού το προηγούμενο διάστημα. Ο Εβγέν Χατσερίδης ξεκίνησε τρέξιμο και ασκήσεις στο γήπεδο και είναι ο μοναδικός παίκτης που βρίσκεται στο ιατρικό δελτίο πέρα από τον… μόνιμο Πόντους Βέρνμπλουμ.

Εκτός μάχης τέθηκε ο Τσούμπα Ακπομ , ο οποίος προπονήθηκε και σήμερα κανονικά αλλά δεν θα ταξιδέψει στην Πάτρα, καθώς έχασε πολλές προπονήσεις το προηγούμενο διάστημα, λόγω ίωσης ενώ στην αποστολή δεν συμπεριλήφθηκε ο Λέο Μάτος αλλά και ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς.

Από την άλλη, η Παναχαϊκή ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για τη σημερινή αναμέτρηση, με τον Σωκράτη Οφρυδόπουλο να μην μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Σπύρο Φουρλάνο και Δημήτρη Μαυριά. Οι Πατρινοί θα προσπαθήσουν για ακόμα ένα παιχνίδι να αφήσουν «εκτός» τα εξωαγωνιστικά τους προβλήματα και να διεκδικήσουν το καλύτερο από την αναμέτρηση.

Αραβικά ΜΜΕ: Επίσημη πρόταση ΠΑΟΚ για Μπεργκ!

Η τελευταία ζαριά για Πρίγιοβιτς και ο Μπεργκ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παναχαϊκή-ΠΑΟΚ: «Ποδαρικό» με σκορ πρόκρισης», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μαρία Καλτσίδη

Η Μαρία Καλτσίδη γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 8/8/1997. Από παιδί ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Έφτασε μέχρι την Εθνική Νέων Γυναικών και μέχρι σήμερα αγωνίζεται στην Α' Εθνική. Είναι τελειόφοιτη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου στο τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ και πριν το Sportime εργάστηκε στην εφημερίδα FORZA.