ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Κύπελλο Ελλάδας: Εν αναμονή στα Γιάννενα, ντέρμπι στο Ηράκλειο

Αρχίζει η φάση των «16» στο Κύπελλο Ελλάδας, αλλά το ΠΑΣ Γιάννινα-Πανιώνιος είναι στον… αέρα λόγω πάγου – Στις 19:30 ο Εργοτέλης υποδέχεται τον ΟΦΗ
Κύπελλο Ελλάδας: Εν αναμονή στα Γιάννενα, ντέρμπι στο Ηράκλειο

Το Κύπελλο Ελλάδας έρχεται στο προσκήνιο καθώς πλέον μπαίνει στη φάση των διπλών αγώνων και κατ’ επέκταση στην τελική ευθεία του θεσμού.

Την Τρίτη (8/1) το πρόγραμμα έχει τέσσερις αναμετρήσεις, ΠΑΣ Γιάννινα – Πανιώνιος (15:00), Παναχαϊκή – ΠΑΟΚ (17:00), Ξάνθη – Ολυμπιακός (17:15) και Εργοτέλης – ΟΦΗ (19:30).

Αφήνουμε στην άκρη τα δύο ματς των μεγάλων και θα πάμε να ασχοληθούμε τα δύο που ανοίγουν και κλείνουν την αυλαία της ημέρας.

Στις 15:00 (CosmoteSport 3), ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται τον Πανιώνιο, με την πίστη ότι θα μπορέσει να διεξαχθεί το παιχνίδι, αφού το «Ζωσιμάδες» είχε ντυθεί στα άσπρα τις τελευταίες δύο μέρες.

Τα συνεργεία του γηπέδου έχουν αρχίσει από το πρωί τη δουλειά και έχουν καθαρίσει τον αγωνιστικό χώρο, αλλά φοβούνται μήπως έχει πιάσει πάγο από κάτω και το γήπεδο γίνει… παγοδρόμιο! Όπως και να ‘χει, ο διαιτητής θα πάρει την τελική απόφαση.

Οι γηπεδούχοι δεν έχουν ιδιαίτερα προβλήματα, ενώ ο Πανιώνιος δεν θα έχει στη διάθεσή τους Σπιριντόνοβιτς, Κεϊτά και Μπανανά.

Το δεύτερο παιχνίδι που μας απασχολεί αρχίζει στις 19:30 (CosmoteSport 1) και είναι το κρητικό ντέρμπι μεταξύ του Εργοτέλη με τον ΟΦΗ. Εδώ υπάρχει η διαφορά κατηγορίας, αλλά όπως φάνηκε και στον αγώνα του Εργοτέλη με τον Άρη δεν έπαιξε και πολύ σημαντικό ενδιαφέρον.

Ο Νίκκι Παπαβασιλείου δεν υπολογίζει στα πλάνα του τους, Πάτα, Ροβίθη, Βογιατζή, Βουτσά και τον νεοαποκτηθέντα, Γροντή. Από την άλλη, ο ΟΦΗ δεν έχει σημαντικά προβλήματα, ενώ στην αποστολή είναι και οι τρεις μεταγραφές, Μπράουν, Γιαννούλης, Πάρσον).

Παναχαϊκή-ΠΑΟΚ: «Ποδαρικό» με σκορ πρόκρισης

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κύπελλο Ελλάδας: Εν αναμονή στα Γιάννενα, ντέρμπι στο Ηράκλειο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.