ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Κύπελλο Ελλάδας: Κερδισμένος ο Πανιώνιος!

Ο Πανιώνιος απέσπασε ισοπαλία 1-1 από τον ΠΑΣ Γιάννινα για το Κύπελλο Ελλάδας, σε ένα κάκιστο αγωνιστικό χώρο – Ελάχιστες φάσεις στις δύο εστίες
Κύπελλο Ελλάδας: Κερδισμένος ο Πανιώνιος!

Ο Πανιώνιος έφυγε με την ισοπαλία από το «Ζωσιμάδες» με το 1-1 κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα για το Κύπελλο Ελλάδος, στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι.

Οι παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα μπήκαν καλύτερα και άνοιξαν το σκορ, αλλά οι «κυανέρυθροι» απάντησαν σχετικά γρήγορα και με το 1-1, πήραν αυτό που ήθελαν, σε ένα ματς που διεξήχθη με χιόνι και πάγο στο γήπεδο!

Το παιχνίδι άρχισε με ένα τέταρτο καθυστέρηση, λόγω της κάκιστης κατάστασης του αγωνιστικού χώρου από το πολύ χιόνι που είχε στο «Ζωσιμάδες». Εν τέλει όμως άρχισε, αν και η πλευρά των πάγκων ήταν κάτι σαν… ναρκοθετημένη περιοχή, αφού δεν την έβλεπε ο ήλιος και υπάρχει πολύ χιόνι και πάγος!

Όταν τελικά άρχισε το ματς, οι 22 ποδοσφαιριστές ήταν πολύ προσεκτικοί στις κινήσεις τους, λόγω και του κάκιστου τερέν! Η πρώτη καλή φάση άνηκε στον Πανιώνιο, αλλά το σουτ του Κούρντι έφυγε ψηλά άουτ στο 12’.

Στο επόμενο λεπτό, όμως ήταν ο ΠΑΣ που άνοιξε το σκορ. Οι γηπεδούχοι συνεργάστηκαν άψογα, ο Γιάκος έκανε το γύρισμα από δεξιά και ο Κρίζμαν από κοντά έκανε το 1-0.

Ο Πανιώνιος βρήκε μία καλή στιγμή στο 24’ και την εκμεταλλεύτηκε, όταν ο Τσιλούλης μπήκε στην περιοχή, ο Μπουκουβάλας τον ανέτρεψε και ο διαιτητής έδωσε σωστά το πέναλτι. Ο Ντουρμισάι ήταν εύστοχος και έγινε το 1-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν κακό. Όσο περνούσε η ώρα και έπεφτε ο ήλιος, οι κινήσεις των παικτών γίνονταν όλο και πιο δύσκολες. Σε γενικές γραμμές δεν έγιναν φάσεις στο δεύτερο ημίχρονο, αφού ο αγωνιστικός χώρος ήταν πολύ πιο βαρύς και το 1-1 παρέμεινε μέχρι το τέλος.

MVP: Ο Δημήτρης Σταυρόπουλος ήταν πολύ καλός σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο όταν ο ΠΑΣ πίεσε, αλλά ο Έλληνας αμυντικός του Πανιωνίου έκοψε όλες τις φάσεις.

UP: Αρκετά καλή εμφάνιση έκανε ο Ευριπίδης Γιάκος. Ήταν αρκετά κινητικός σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, έδωσε μάχες και προσπάθησε πάρα πολύ.

DOWN: Ο Στέφανος Αθανασιάδης πέρασε και δεν ακούμπησε σε ακόμη ένα παιχνίδι. Ήταν κακός σε γενικές γραμμές και βοήθησε ελάχιστα την ομάδα του.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ο Βασίλης Φωτιάς δεν έκανε λάθη στον αγώνα. Είχε σωστά σφυρίγματα τόσο στο πέναλτι που έδωσε όσο και σε αυτό που δεν χρειάστηκε να δώσει, ενώ ήταν σωστός και στον πειθαρχικό έλεγχο.

ΓΚΟΛ: 13’ Κρίζμαν – 24’ πέν. Ντουρμισάι

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 23’ Μπουκουβάλας – 41’ Κούρντι

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: –

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Λίλα, Νικολιάς (64’ Νάουμετς), Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Αποστολόπουλος, Γιάκος, Παμλίδης, Μπουκουβάλας, Κρίζμαν, Αθανασιάδης.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Άκης Μάντζιος): Μανοΐλοβιτς, Παπαγεωργίου, Σαραμαντάς, Σταυρόπουλος, Ντομίνγκες, Κούρντι, Κόρμπος, Σίντι Άλι, Οικονομίδης (74’ Μακρύλλος), Τσιλούλης (88’ Μίκο), Ντουρμισάι.

Κύπελλο Ελλάδας: Εν αναμονή στα Γιάννενα, ντέρμπι στο Ηράκλειο

ΠΑΣ Γιάννινα: Αρέσει ο Κατράνης

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κύπελλο Ελλάδας: Κερδισμένος ο Πανιώνιος!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Τάσος Τσόλκας

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.