STOIXIMAN SUPER LEAGUE

ΠΑΟΚ – Απόλλων Σμύρνης: Το Ζενίθ συναντά το Ναδίρ

6η αγωνιστική – Γήπεδο: Τούμπας – Ώρα: 18:15, Κανάλι: Novasports2
ΠΑΟΚ – Απόλλων Σμύρνης: Το Ζενίθ συναντά το Ναδίρ

Τα «ξίφη» τους θα διασταυρώσουν απόψε (18:15) στο γήπεδο της Τούμπας, ο ΠΑΟΚ με τον Απόλλωνα Σμύρνης, με τις δύο ομάδες να έχουν δύο τελείως διαφορετικούς στόχους.

Ιδιαίτερη σημασία για τους φιλοξενούμενος θα έχει το ντεμπούτο του τρίτου φετινού προπονητή στη Super League, Γιάννη Μαντζουράκη.

Νίκη για να… ξεφύγει

Το απόλυτο των πέντε νικών σε πέντε αναμετρήσεις είναι αυτό που θέλουν να διευρύνουν οι «ασπρόμαυροι» σήμερα σε ένα -θεωρητικά πάντα- πιο εύκολο ματς σε σχέση με τα ντέρμπι κόντρα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό, που προηγήθηκαν ενώ αν οι Θεσσαλονικείς πάρουν τους τρεις βαθμούς θα κάνουν για πρώτη φορά στην ιστορία τους το 6/6 στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος…

Στη διάθεση του Ρουμάνου τεχνικού του ΠΑΟΚ δεν βρίσκεται ο Ομάρ Ελ Καντουρί, ο οποίος δεν είναι ακόμη έτοιμος ενώ ούτε ο Αμρ Ουάρντα συμπεριλαμβάνεται στην αποστολή των «ασπρόμαυρων». Πέρα από τους δύο αυτούς ποδοσφαιριστές ούτε ο Ευγένιος Χατσερίδης προπονήθηκε κανονικά χθες λόγω ενός προβλήματος στην ποδοκνημική και προτιμήθηκε να προφυλαχθεί.

Δεν του πάει η Τούμπα

Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» η οποία θα έχει για πρώτη φορά στον πάγκο της τον Γιάννη Μαντζουράκη θα αγωνιστεί στον εν λόγω αγώνα δίχως τους τραυματίες Άιλερς και Κύργια, εν αντιθέσει με τον Μάντζιο που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή.

Στόχος της ομάδας να ξεκινήσει τις καλές εμφανίσεις και να πάρει ότι καλύτερο μπορεί, προκειμένου να καταφέρει να ξεφύγει από την ζώνη του υποβιβασμού και να ξεκολλήσει από τους μηδέν βαθμούς.

Αξίζει να αναφερθεί ότι από το συγκεκριμένο γήπεδο ο «Ρούμανος» δεν έχει καταφέρει να φύγει νικητής με καμία ομάδα που έχει κοουτσάρει.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΤΑΣΗΣ (ΗΠΕΙΡΟΥ) – ΒΟΗΘΟΙ: ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ (ΗΠΕΙΡΟΥ), ΚΡΕΤΣΙΜΟΣ (ΔΥΤ.ΑΤΤΙΚΗΣ)

Η βαθμολογία

Ομάδα Αγώνες Βαθμοί Γκολ
1 ΠΑΟΚ 5 13 8-1
2 Ατρόμητος 5 13 7-1
3 ΑΕΚ 5 12 10-2
4 Αρης 6 12 9-2
5 Ολυμπιακός 5 12 9-2
6 Παναθηναϊκός 6 10 13-4
7 Παναιτωλικός 6 8 8-8
8 Πανιώνιος 6 7 5-8
9 Ξάνθη 5 6 4-2
10 ΑΕΛ 5 6 3-7
11 ΠΑΣ Γιάννινα 5 6 4-10
12 Αστέρας Τρίπολης 6 4 4-7
13 Λεβαδειακός 5 3 1-8
14 Λαμία 5 2 3-9
15 ΟΦΗ 5 1 4-13
16 Απόλλων Σμύρνης 5 0 1-8

Σαν… Λερναία Υδρα η επίθεση του ΠΑΟΚ!

Ο Σαββίδης στο μνημόσυνο στα Τέμπη

Απόλλων Σμύρνης για Τούμπα: Η πρώτη αποστολή του Ματζουράκη

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΠΑΟΚ – Απόλλων Σμύρνης: Το Ζενίθ συναντά το Ναδίρ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.