STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Λεβαδειακός-ΑΕΛ: Αντίδραση τώρα!

9η αγωνιστική - Γήπεδο: Δημοτικό Λιβαδειάς – Ώρα έναρξης: 19:30 – Κανάλι: NOVASPORTS 2
Λεβαδειακός-ΑΕΛ: Αντίδραση τώρα!

Ο Λεβαδειακός αντιμετωπίζει την ΑΕΛ (3/11, 19:30) στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής στην Super League, με τους Βοιωτούς να καίγονται για νίκη.

Μετά από αρκετές σερί ήττες, δεν έχουν περιθώρια για απώλειες και το γεγονός ότι παίζουν με μια ομάδα που δυσκολεύεται να πάρει νίκη εκτός (μία σε δέκα μήνες, αυτή φέτος στην πρεμιέρα κόντρα στον Απόλλωνα), της δίνει μια καλή πιθανότητα. Αξίζει να σημειωθεί πως και οι δύο ομάδες έχουν ήδη αλλάξει προπονητή, με τους Σανίνο και Φέστα να συμμετέχουν στην πρώτη ιταλική μονομαχία προπονητών στην ιστορία του πρωταθλήματος.

Τελικός για τους Βοιωτούς

Ηρθε η στιγμή να βγάλει αντίδραση… Αυτό τουλάχιστον πιστεύουν στον Λεβαδειακό. Γνωρίζουν πως το σημερινό ματς με την ΑΕΛ είναι τελικός και πως κάθε άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης θεωρείται απαγορευτικό. Μετά την ήττα από τη Λαμία ο Γιάννης Κομπότης έστειλε το μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση, ενώ και ο Τζουζέπε Σανίνο αυτές τις μέρες ξεκαθάρισε στους παίκτες πόσο σημαντικός είναι αυτός ο αγώνας.

Περιθώρια για πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα δεν υπάρχουν με τον Ιταλό τεχνικό να μην έχει αρκετούς παίκτες στη διάθεσή του. Το θετικό για εκείνον είναι πως επιστρέφει ο Όμο έχοντας εκτίσει την τιμωρία του. Ερωτηματικό είναι το αν θα πάρει φανέλα βασικού, αφού στο αρχικό σχήμα ενδέχεται να δούμε τον Στανόγεβιτς. Βίντεκερ και Ντιόγκο δεν είναι ακόμα έτοιμοι. Ωστόσο, ο Σανίνο αποφάσισε να μην ανακοινώσει αποστολή. Τους πήρε όλους στο ξενοδοχείο και η 18αδα θα βγει στο γήπεδο λίγο πριν τη σέντρα.

Μία από τα… ίδια στην ΑΕΛ

Το κλίμα στο εσωτερικό της ΑΕΛ δεν είναι και το καλύτερο δυνατό, μετά τα δύο συνεχόμενα εντός έδρας άσχημα αποτελέσματα με Λαμία (2-3) και ΟΦΗ (0-0). Ετσι, η αποψινή αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό αποκτά χαρακτήρα τελικού, με την πίεση να είναι πάρα πολύ μεγάλη και ουδείς να σκέφτεται το ενδεχόμενο ήττας στη Λιβαδειά που θα περιπλέξει ακόμα περισσότερο την κατάσταση στη μάχη της παραμονής.

Ο Τζανλούκα Φέστα έμεινε ικανοποιημένος από την εικόνα των «βυσσινί» στο ματς κυπέλλου με τον Ηρόδοτο. Και ελπίζει μάλιστα, πως το αγωνιστικό «ξύπνημα» του Μπαργκάν και του Νούνιτς που πέτυχαν από δύο γκολ θα φέρει αναπτέρωση ηθικού και λύση στο επιθετικό πρόβλημα.

Προβλήματα πάντως, υπάρχουν για τον Ιταλό τεχνικό, ο οποίος δεν υπολογίζει τους τραυματίες Κάσσο, Λεοζίνιο, Σαχίτι, τον τιμωρημένο Φατιόν και τoν Μόρσι που βρίσκεται στην Αίγυπτο. Εκτός αποστολής για αγωνιστικούς λόγους έμειναν και οι Γκέκας, Σουλούκος, Μπέρτος, Γκόικοβιτς, Τριποτσέρης, Μπάμης, Χαλάτσης και Πινακάς.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΚΟΥΜΠΑΡΑΚΗΣ (ΘΡΑΚΗΣ)- ΒΟΗΘΟΙ: ΑΚΡΙΒΟΣ (ΑΘΗΝΩΝ), ΚΟΥΡΟΜΠΥΛΙΑ (Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Ομάδα Αγώνες Βαθμοί Γκολ
1. ΠΑΟΚ 8 22 14-2
2. Ατρόμητος 8 20 13-5
3. AEK 8 16 17-3
4. Ολυμπιακός 8 16 11-4
5. Ξάνθη 8 15 9-4
6. Παναθηναϊκός 8 13 14-6
7. Παναιτωλικός 8 12 11-9
8. Άρης 8 12 10-8
9. Λαμία 8 9 9-13
10. Πανιώνιος 8 8 7-11
11. ΑΕΛ 8 7 4-10
12. ΟΦΗ 8 6 6-14
13. ΠΑΣ Γιάννινα 8 6 5-15
14. Αστέρας Τρ. 8 5 7-11
15. Λεβαδειακός 8 3 5-15
16. Απόλλων Σμ. 8 0 1-13

Super League – Τάσος Τσόλκας: Δεν μπορεί εκτός η ΑΕΛ…

Λεβαδειακός: Αποστολή για ΑΕΛ πριν το ματς

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Λεβαδειακός-ΑΕΛ: Αντίδραση τώρα!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.