SPORTIME BET

Super League – Τάσος Τσόλκας: Δεν μπορεί εκτός η ΑΕΛ…

Η ΑΕΛ δεν πείθει μακριά από το «AEL FC ARENA» και ο Λεβαδειακός θα… θυμηθεί ότι είναι ομάδα έδρας κόντρα στους «βυσσινί»
Super League – Τάσος Τσόλκας: Δεν μπορεί εκτός η ΑΕΛ…

Καλημέρα σε όλους, πάμε φουλ κι αυτή την αγωνιστική κι εκ των προτέρων, καλή επιτυχία! Αρκετά καλά τα πήγαμε την προηγούμενη αγωνιστική, έστω κι αν δεν πιάσαμε το βασικό μας παιχνίδι.

Δεν πειράζει όμως θα επανορθώσουμε αυτή την εβδομάδα. Μπορεί –και πάλι- να έχει ντέρμπι αυτή τη φορά του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ, αλλά υπάρχει μία ευκαιρία σε αυτή την αγωνιστική της Super League που δεν μπορούμε να την αφήσουμε να περάσει… απαρατήρητη.

Το παιχνίδι που μας απασχολεί διεξάγεται στη Λιβαδειά, με τον Λεβαδειακό να υποδέχεται τη Λάρισα. Ο άσος μπορεί να φαίνεται σε κάποιους ως μία… εξεζητημένη επιλογή, όμως δεν είναι. Είναι η καλύτερη!

Οι Βοιωτοί έχουν μία νίκη από τη δεύτερη αγωνιστική με τον Απόλλωνα, άρα και το έξτρα κίνητρο από την στιγμή που παίζουν εντός έδρς. Η ΑΕΛ είναι σε λίγο καλύτερη… μοίρα. Ωστόσο, πρέπει να σημειώσουμε το εξής.

Οι «βυσσινί» στη διάρκεια του 2018, δηλαδή σε δέκα μήνες, έχουν μόνο ένα διπλό στο πρωτάθλημα σε έντεκα ματς (1-1-9) κι αυτό στη φετινή πρεμιέρα με τον Απόλλωνα. Επιπλέον σε αυτά τα έντεκα ματς έχουν πετύχει μόνο τρία γκολ. Ο Λεβαδειακός είναι ομάδα έδρας και θα αρχίσει να το αποδεικνύει από αυτή την αγωνιστική.

ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

964    ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – ΑΕ ΛΑΡΙΣΑ                             1                        2,10

Η ΔΥΑΔΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

513    ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΠΑΟΚ                                           2                        1,60

Χωρίς αντίπαλο τρέχει ο ΠΑΟΚ στο φετινό πρωτάθλημα. Αφού «καθάρισε» με τα τέσσερα ντέρμπι, τώρα αντιμετωπίζει εκτός τον Ατρόμητο. Οι Θεσσαλονικείς θα έχουν τον πρώτο λόγο είτε ο Ατρόμητος έχει τον Κουλούρη είτε όχι.

963    ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ                         1Χ                     1,70/3,20

Ο Πανιώνιος έχει πολύ μεγάλη ανάγκη από μία νίκη που θα διώξει τα… σύννεφα πάνω από τον Ανιγκό. Ο Παναιτωλικός έχει σκαμπανεβάσματα, ενώ η προϊστορία δείχνει έδρα. Βάζουμε και το «Χ» για κάλυψη.

Προγνωστικά Μπουντεσλίγκα Μανωλίδης: Με Ντόρτμουντ!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Super League – Τάσος Τσόλκας: Δεν μπορεί εκτός η ΑΕΛ…», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Τάσος Τσόλκας

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.